Srpska lista apeluje na međunarodnu zajednicu da hitno reaguje na dokazani kriminal Kurtijevog Srbina Radoice Radomirovića!

22.04.2024

16:46

0

Aljbin Kurti pruža podršku kriminogenim licima koje predvodi zamenik njegovog ministra Nenada Rašića, Radoica Radomirović

Srpska lista apeluje na međunarodnu zajednicu da hitno reaguje na dokazani kriminal Kurtijevog Srbina Radoice Radomirovića!
Srpska lista - Copyright TANJUG/ SRPSKA LISTA

Srpska lista pozvala je danas na odgovornost Kurtijevog Srbina Radoice Radomirovića, zatraživši da u odgovarajućem postupku on bude kažnjen za svoja nedela. Jedini legitimni politički predstavnici Srba u južnoj pokrajini traže od međunarodnih predstavnika da konačno reaguju na dokaze o nedelima Radomirovića, zahtevaju odgovore od nadležnih, kao i hapšenje svih izgrednika.

Saopštenje Srpske liste je reakcija na audio-snimak objavljen na društvenim mrežama, a na kome se jasno čuje kako Radomirović organizuje kriminalnu grupu za upad u stanove koji su izgrađeni sredstvima države Srbije i  koji su namenjeni samohranim majkama, višečlanim porodicama i raseljenim i socijalno ugroženim Srbima.  

Kabinet premijera tzv. Kosova
 

Kako navode u saopštenju Srpske liste, Aljbin Kurti, koji svakodnevno govori o vladavini prava svakoga dana pruža podršku kriminogenim licima koje predvodi zamenik njegovog ministra Nenada Rašića, Radoica Radomirović koji redovno podstrekava svoje pristalice na izvršenje teških krivičnih dela, što se u proteklom periodu moglo videti na brojnim video snimcima.

- Nakon snimaka u kojima se Radomirović pojavljuje kao trener za paljenje automobila i placeva, snimaka na kojima se vidi bludničenje i korišćenje narkotika u opštinskim prostorijama u neposrednoj blizini Kurtijevih specijalaca i policajaca ovo je kap koja je kod građana Leposavića prevršila meru i zahteva reakciju svih nadležnih institucija koje će jasno delovati prema Radoici Radomiroviću i njegovim kriminalnim grupama - navodi se u saopštenju Srpske liste. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike