Ovako su teroristi pod komandom Alije Izetbegovića, uz pomoć zapadnih instruktora, ubijali Bošnjake, da bi za to lažno okrivili Srbe (VIDEO)

22.04.2024

14:40

0

Za izvođenje krvavih zločina nad Bošnjacima, a za koje bi bila optužena srpska strana, bila je zadužena zloglasna jedinica Ševe, koja je bila teroristička grupacija neposredno podređena Aliji Izetbegoviću

Ovako su teroristi pod komandom Alije Izetbegovića, uz pomoć zapadnih instruktora, ubijali Bošnjake, da bi za to lažno okrivili Srbe (VIDEO)
Alija Izetbrgović - Copyright Profimedia

Svedoci smo brutalne kampanje koja se vodi protiv srpskog naroda prethodnih nedelja. Ponovo pokušavaju da nas optuže za genocid. Da ironija bude veća, zemlje poput Nemačke, koja je oličenje genocida, inicirale su sramnu rezoluciju o Srebrenici u GS UN.

Po principu "drž'te lopova'', zemlje koje su najpoznatije po izvršenju raznih genocida kroz istoriju sada žele da oklevetaju srpski narod i državu i stave im genocidni žig. Hoće da 11. jul proglase međunarodnim danom sećanja na genocid, iako je jasno da u Srebrenici genocida nije bilo

Zaista deluje tragikomično da se pored toliko užasnih genocidnih zločina kroz istoriju, poput Holokausta, Jasenovca i genocida nad Srbima u NDH, dan oslobođenja Srebrenice od okupacije ARBIH proglasi za dan sećanja na navodni genocid, samo zbog toga što se u danima nakon toga desio ratni zločin, koji jeste neprihvatljiv, ali nije bio genocid i nije bio u tim razmerama kakve se zvanično manipulantski forsiraju. 

Srebrenica - operacija pod lažnom zastavom da bi se bombardovala Republika Srpska 

Da je Srebrenica planski osmišljena da bi se Srbi okarakterisali kao zločinci i da bi se dao povod NATO agresorima da napadnu Republiku Srpsku, potvrdio je niko drugi do pokojni Hakija Meholjić, inače ratni komandir stanice milicije u Srebrenici. On je naveo da je zločinac Bil Klinton još 1993. godine ponudio Aliji Izetbegoviću da "pusti Srbe u Srebrenicu da naprave pokolj pet hiljada Muslimana'' da bi dobio povod da NATO snage udare na srpske položaje u čitavoj BiH. Ovo šokantno priznanje Bošnjaka koji je bio veoma upućen u zbivanja možete pogledati u videu ispod. 

Da je Alija Izetbegović loš čovek, koji osim što je naređivao brutalne zločine nad Srbima nije mario ni za žrtve sopstvenog naroda, osim izjave Meholjića potvrđuju i mnogi drugi događaji. Izetbegović je 1992. godine na nagovor poslednjeg američkog ambasadora u SFRJ Vorena Cimermana povukao svoj prethodno dat potpis sa Kutiljerovog plana, kojim bi bio izbegnut rat.

Prema tom sporazumu iz Lisabona, Bošnjaci bi još 1992. godine bez rata dobili i više nego što su dobili 1995. godine, a bile bi izbegnute tolike žrtve i stradanja. Alija je ipak "žrtvovao mir za Bosnu'', kako sam kaže, iako ta Bosna nikada neće moći da se oporavi od strašnih ratnih sukoba, kojim je posejana i trajna mržnja među narodima. 

Teroristi iz Armije BiH uz pomoć zapadnih instruktora masovno ubijali Bošnjake, da bi za to optužili Srbe

Ovaj fundamentalista i fanatik je koristio i strategiju operacija pod lažnom zastavom, koje su izvođene uz pomoć zapadnih savetnika i instruktora. Za izvođenje krvavih zločina nad Bošnjacima, a za koje bi bila optužena srpska strana, bila je zadužena zloglasna jedinica Ševe, koja je bila teroristička grupacija neposredno podređena Aliji Izetbegoviću i koja je terorisala Srbe, Hrvate i Bošnjake, pa čak i pripadnike stranih mirovnih snaga. Ova jedinica je pucala čak i po pripadnicima Armije BiH, vršila je političke atentate i bila zadužena i za uklanjanje Alijinih političkih protivnika među Bošnjacima.  

Profimedia
 

Dva masakra na pijaci Markale (1994. i 1995. godine), masakr u Ulici Vase Miskina u Sarajevu, ubistvo "sarajevskih Romea i Julije'' (Boška i Admire), atentat na Sefera Halilovića, ubistvo stranog pripadnika UN iz snajperske puške - samo su neki od zločina koje je izvršila ova Alijina paravojska. Nakon rata, takođe su vršili atentate na sve Alijine protivnike, kao i na sve potencijalne svedoke pokajnike koji su bili spremni da progovore o svojim nedelima u ovoj jedinici. Masakr na tuzlanskoj kapiji 1995. godine takođe spada u zločine pod lažnom zastavom, a izvršila ga je bošnjačka strana da bi se optužila srpska strana i time izazvala "reakcija međunarodne zajednice''. 

Srpskom obaveštajcu Jovanu Milanoviću je svojevremeno visoki činovnik NATO-a priznao da su za masakre u Sarajevu diverzanti Armije BiH obučavani na poligonu u SAD. Kao što je 1995. godine tražen povod za agresiju na Republiku Srpsku, tako je i na Kosmetu odrađena operacija "Račak", da bi zločinac Bil Klinton ponovo imao povod za agresiju na Srbe. 

Kako su od osvetničkog zločina iskonstruisali genocid u nestvarnim razmerama

U Srebrenici se nakon oslobođenja grada desio ratni zločin u daleko manjim razmerama od onih navedenih u zvaničnim izveštajima. Nisu ubijani ni žene ni deca, a mnogi poginuli su pripadnici Armije BiH koji su nastradali u borbama tokom pokušaja proboja ka Tuzli. Nakon rata dolazi do zloupotrebe ratnog zločina, kada se svi umrli, stradali u borbama i svi ubijeni Bošnjaci na tom području tokom čitavog rata ubrajaju u navodne žrtve genocida, a za mnoge navodno pokopane je čak utvrđeno da su živi i zdravi i da su u inostranstvu.

Srebrenica je bila potrebna muslimanskoj strani i Zapadu kao povod za intervenciju protiv Srba i kao povod za napad Hrvatske na Republiku Srpsku Krajinu, koja je, poput Srebrenice, formalno bila zaštićena zona UN. Na području Srebrenice i Podrinja stradao je gotovo jednak broj Srba i Bošnjaka. Zločinci Nasera Orića su godinama masakrirali Srbe i zloupotrebljavali status Srebrenice kao zaštićene zone, a operacija "Krivaja 95", koju je izvela VRS, bila je reakcija na te zločine, koji više nisu mogli da se trpe. 

24sedam/Katarina Mihajlović Privatna arhiva
 

U jednom hangaru je čak deo muslimanskih zarobljenika oteo oružje srpskom stražaru i tom prilikom je jedan srpski vojnik ubijen, nakon čega je u panici i puškaranju nastradao određeni broj Bošnjaka, koji je takođe uvršten u "žrtve streljanja i genocida''. Tokom zbivanja u Srebrenici u redovima srpske vojske je bilo i dvostrukih agenata, pojedinih jedinica u kojima je bilo više pripadnika drugih nacionalnosti nego Srba, a bilo je i stranih dobrovoljaca, naročito grčkih.

Ne zaboravimo da je Grčka važna i odana članica NATO-a, zemlja za koju vidimo kakvu politiku sprovodi prethodnih nedelja, pa se opravdano može postaviti pitanje da li su svi grčki dobrovoljci bili iskreni ili je možda među njima bilo i NATO špijuna. Verovatno je do većih razmera zločina dolazilo i zbog infiltracije stranih agenata u redove VRS. 

Istraživački novinar Kit Klarenberg je ekskluzivno otkrio i da su britanska služba MI6 i specijalne snage SAS znale šta se priprema u Srebrenici za jul 1995. godine, i ne samo što je London za to znao, već je i direktno bio umešan u sve to.

Najveći genocidaši u istoriji podmeću Srbima genocidni žig

Sada smo došli do toga da genocidi nad Indijancima, u Namibiji, nad Jermenima, nad Srbima, Jevrejima, Romima, plansko izazivanje gladi u Irskoj, Indiji, Bengalu, genocid u Kongu, Ruandi, zločinačka akcija "Oluja" - da sve to više nije važno zapadnom delu međunarodne zajednice, ali žele da baš Srbe proglase za genocidne. To rade da bi oprali sebe i svoju prljavu ulogu u ratovima devedesetih, jer kao što vidimo i po priznanju Meholjića, udruženo su sa muslimanskom stranom sprovodili zločine nad Bošnjacima, da bi se optužila srpska strana i potom izvršila agresija na Republiku Srpsku. 

Wikipedia
 

Cilj im je da, ukoliko se ova sramna rezolucija usvoji, nastave da vrše pritiske u pravcu ukidanja Republike Srpske i unitarizacije BiH. Takođe je cilj da se skrene pažnja i sa stravičnog pokolja u Gazi, koji traje mesecima, a na koji Zapad uporno ćuti. Ovim pokušavaju da se perfidno dodvore muslimanskom svetu, za čije su patnje na Bliskom istoku neosetljivi, ali zato preko leđa Srba žele da im poruče kako "nisu neprijatelji muslimana''. Koliko cene te iste muslimane, najbolje pokazuju tvrdnje Meholjića, gde vidimo da je Bil Klinton želeo pokolj nad njima, samo kako bi ostvario svoje geopolitičke ciljeve i pokorio i Srbe i ceo region. 

Srpski narod, koji je najviše kroz istoriju stradao u genocidu i raznim pokoljima, sada žele da prikažu kao genocidan. To rade zemlje poput SAD, Britanije, Nemačke, Ruande, Turske, Belgije, Hrvatske itd., koje bi poslednje imale pravo da nekog optužuju za genocid. No, istina je kao voda i uvek nađe svoj put. Laži kolektivnog Zapada i bošnjačkog političkog rukovodstva su u velikoj meri odavno raskrinkane. Ostaje samo još da jednog dana odgovorni budu kažnjeni za svoja monstruozna nedela. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike