Gašić odgovorio na laži tajkunskog "Danasa": "Podmukli i zlonamerni pokušaj da se ubaci sumnja u jedinstvo i zajedničku snagu Vučića i SNS"

17.04.2024

11:21

0

"Silno greše svi koji misle da je srpski narod preboleo i da zaboravlja gorko iskustvo i poniženja koja su do 2012. godine trpeli od istih onih koji ih i danas ponovo lažu", istakao je Gašić

Gašić odgovorio na laži tajkunskog "Danasa": "Podmukli i zlonamerni pokušaj da se ubaci sumnja u jedinstvo i zajedničku snagu Vučića i SNS"
Bratislav Gašić i Aleksandar Vučić - Copyright MUP Srbije

Ministar odbrane Bratislav Gašić reagovao je na najnovije laži koje tajkun Dragan Đilas plasira preko svog megafona - "Danasa".

Gašić se ovim povodom oglasio na Instagramu povodom pisanja lista "Danas" o navodnom sukobu između njega i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Najnovije laži koje Dragan Đilas kroz svoj tabloid „Danas" pokušava da plasira, nisu ništa drugo nego podmukli i zlonamerni pokušaj da se ubaci sumnja u jedinstvo i zajedničku snagu predsednika Republike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke da našu zemlju vodi u još bolju, prosperitetniju i uspešniju budućnost - istakao je Gašić i dodao:

 

 

- Silno greše svi koji misle da je srpski narod preboleo i da zaboravlja gorko iskustvo i poniženja koja su do 2012. godine trpeli od istih onih koji ih i danas ponovo lažu, izmišljenim aferama i lažima koje svaki dan ponavljaju nadajući se da će 100 puta ponovljena laž postati istina. Ili se možda nadaju da će narod u Srbiji zaboraviti njihove reči i reči njihovih stranih sponzora da svi oni zajedno žele da obeleže sve nas i svu našu decu i unuke i zalepe nam etiketu genocidnog naroda. Srbija je slobodarska i nezavisna zemlja i takva će i ostati, a ja, Bratislav Gašić, uz predsednika Aleksandra Vučića ponosno stojim i stajaću rame uz rame, protiv svakoga ko pokuša da ugrozi Srbiju i srpski narod - napisao je ministar Gašić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike