Đurđev: Manojlovićeve optužbe na račun Parezanovića najbolje opisuje ona narodna - što je babi milo, to joj se i snilo!

09.04.2024

22:30

0

Đurđev tvrdi da Manojlović svojim optužbama zapravo teži da privuče pažnju fondova poput onih koji ga povezuju sa Džordžom Sorošem

Đurđev: Manojlovićeve optužbe na račun Parezanovića najbolje opisuje ona narodna - što je babi milo, to joj se i snilo!
Savo Manojlović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Predsednik Srpske lige, Aleksandar Đurđev, izneo je oštre kritike na račun optužbi koje je Savo Manojlović uputio prema Marku Parezanoviću. Đurđev je upotrebljavajući narodnu poslovicu "Što je babi milo, to joj se i snilo" ocenio da su optužbe Manojlovića neosnovane i bez ikakvih dokaza.

Đurđev smatra da Savo Manojlović, po njegovim rečima, nije ni politički faktor u Srbiji. "Manojlović bi želeo pažnju od osoba poput Marka Parezanovića i institucija kao što je BIA, ali se radi o ozbiljnim ljudima i institucijama koje imaju važnije zadatke nego baviti se nekim ko, prema Đurđevu, 'se razume u sve, od litijuma do rada bezbednosnih službi, a zapravo ne zna ništa'", izjavio je Đurđev.

Privatna arhiva
 

 

Dalje, Đurđev tvrdi da Manojlović svojim optužbama zapravo teži da privuče pažnju fondova poput onih koji ga povezuju sa Džordžom Sorošem, pokušavajući da sebe predstavi kao lidera potencijalne nove obojene revolucije. Međutim, prema Đurđevu, Manojlović ne igra značajnu ulogu ni u društvu ni u državi.

Predsednik Srpske lige istakao je i da su stvarni problemi oni koji se tiču negativnih kampanja protiv ljudi poput Parezanovića, koji nije političar već visoki državni službenik. Đurđev naglašava da postoji sistematski pokušaj diskreditacije naših službi s ciljem da se smanji poverenje građana i da se na njihovo mesto postave strane službe.

Na kraju, Đurđev je podsetio da je Parezanović već bio meta lažnih optužbi i medijskih hajki, među kojima je izdvojio i onu koju je vodio Milo Đukanović. Ovo, prema Đurđevu, samo potvrđuje da su optužbe Manojlovića deo šireg trenda napada na Srbiju i njene službenike.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike