Milićević: Dok Vučić vodi lavovsku borbu u UN, đilasovci prave selfije sa Rotom - glavnim zagovornikom da su Srbi genocidan narod!

12.04.2024

14:11

0

Taj isti Rot je ne samo poslanik vladajuće stranke u Nemačkoj koja stoji iza rezolucije o Srebrenici, nego je i čovek koji otvoreno veliča Aljbina Kurtija!

Milićević: Dok Vučić vodi lavovsku borbu u UN, đilasovci prave selfije sa Rotom - glavnim zagovornikom da su Srbi genocidan narod!
Đorđe Milićević - Copyright M.M./ATAImages

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević oglasio se povodom velikih pritisaka pred kojima se nalazi Srbija.

Saopštenje ministra prenosimo u celosti: 

- Srbija i srpski narod ovih dana izloženi su teškim pritiscima. Pred nama je teška diplomatska borba za očuvanje vitalnih nacionalnih i državnih interesa. Upravo stoga je potrebno apsolutno jedinstvo svih relevantnih političkih faktora, ali i celog našeg naroda, kako bismo se uspešno borili i pobedili sve one moćnike iz pojedinih NATO zemalja, kao i njihove vazale u regionu koji hoće da nas ponize i unize.

Nažalost, i u ovoj i ovakvoj situaciji pojedinci iz samozvane opozicije vode se isključivo sitnim ličnim i partijskim interesima, a ne državnim i nacionalnim. Ponovo su aktuelne reči sa kneževe večere i ponovo se pokazuje “ko je vjera, a ko nevjera”.

Dok predsednik Republike i državno rukovodstvo formiraju timove i usalašavaju strategiju za borbu u Ujedinjenim nacijama, pred Savetom Evrope i drugim međunarodnim institucijama kako bi odbranili naš narod gde god on živeo, deo samozvanih opozicionara odlazi na noge najvećim srpskim neprijateljima i Kurtijevim lobistima. 

Dok Aleksandar Vučić vodi lavovski borbu da rezolucijom UN o Srebrenici Srbi ne budu proglašeni za genocidan narod, nasmejani đilasovci prave selfije sa Mihaelom Rotom, koji je jedan od najvećih zagovornika teze da su Srbi počinili genocid u Srebrenici.

Taj isti Rot je ne samo poslanik vladajuće stranke u Nemačkoj koja stoji iza rezolucije o Srebrenici, nego je i čovek koji otvoreno veliča Aljbina Kurtija i ponosno poručuje da „na Severu Kosova mora da prestane srpska agresija i srpske provokacije“. Svi oni iz Beograda kojima je draže da šuruju s Rotom, umesto da u Narodnoj Skupštini sa predsednicom Anom Brnabić razgovaraju o preporukama ODIHR, dovoljno govore o sebi. Građani Srbije još jednom su jasno mogli da vide šta je njihova politika."

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike