Mali odgovorio na laži "dvojkaša" iz Trstenika: Politika mržnje u svakoj izjavi opozicije

11.04.2024

11:52

0

Hoću da građani znaju da je ovo još jedna ogavna, odvratna laž Miroslava Aleksića - rekao je ministar

Mali odgovorio na laži "dvojkaša" iz Trstenika: Politika mržnje u svakoj izjavi opozicije
Siniša Mali - Copyright M.K./ATAImages

Ministar finansija i funkcioner SNS Siniša Mali izjavio je danas da je objava narodnog poslanika Srbija protiv nasilja Miroslava Aleksića da je predsednik Srbije bio u centrali SNS-a u društvu osobe iz krimimalnog miljea Aleksandra Boškovića laž i da je reč o pripadniku Kobri Ninoslavu Dimitrijeviću.

"Aleksić je na svom nalogu napisao da je tamo u prisustvu Vučića u nekom prethodnom periodu bila osoba iz kriminalnog miljea. Ta osoba nikada nije bila tamo, a osoba na koju je on ukazivao je pripadnik Kobri Ninoslav Dimitrijević", rekao je Mali odgovarajući na molbu novinara da prokomentariše Aleksićevu objavu.

Mali je ocenio da je to kampanja, politika koja ne prestaje mesecima unazad koja se svodi na laž. Naveo je i da je opozicija kritikovala posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj i da su se čule laži da Srbija Francuskoj poklanja Elektroprivredu Srbije (EPS), vodovod, namensku industriju. Istakao je da se u Francuskoj o tome nije razgovaralo, da EPS nije ni spomenut kao ni vodovod.

"Onda kažu da nas je koštalo prijateljstvo Francuske i Srbije zbog toga što je Vučić razgovarao sa Makronom". Kako vas, bre, nije sramota? Treba da budete ponosni, ja sam ponosan, svi građani su ponosni zbog načina kako je Vučić dočekan u Francuskoj", rekao je on. Dodao je da to nije poštovanje samo prema njemu već prema celoj Srbiji i njenim građanima.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike