NATO opozicija poziva na smrt predsednika Srbije: U Mladenovcu postavili Vučićevu umrlicu! (FOTO)

25.03.2024

21:02

0

Oni su na Fejsbuk grupi "Za bolji Mladenovac" objavili lažnu umrlicu predsednika Vučića

NATO opozicija poziva na smrt predsednika Srbije: U Mladenovcu postavili Vučićevu umrlicu! (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook

NATO opozicija u Mladenovcu postavila je sramnu objavu na društvenoj mreži Fejsbuk koja poziva na ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića

Oni su na Fejsbuk grupi "Za bolji Mladenovac" objavili lažnu umrlicu predsednika Vučića.

Nasiljem protiv Srbije pozivaju na ubistvo predsednika

U lažnoj umrlici piše sledeće:

- Dana 26. marta prestalo je kucati veliko srce velikog sina našeg naroda i narodnosti. Predsednik Aleksandar Vučić (1970-2024). Obaveštavamo porodicu, prijatelje i drage građane Republike Srbije da će se sahrana našeg dragog predsednika održati 1. aprila 2024. godine u 12 časova. 

Printscreen/Facebook
 

Kao ožalošćeni u ovoj lažnoj umrlici navode se "majka Angelina, otac Anđelko, svi ljubitelji parizera ovog sveta i babe koje vole SNS više od života".

Takođe, pored fotografije predsednika na lažnoj umrlici dodata je i fotografija sendviča. 

Nije prvi put da pozivaju na ubistvo

Ovo nije prvi put da NATO opozicija predvođena tajkunom Draganom Đilasom poziva na ubistvo predsednika Srbije

Početkom godine naučni savetnik u Institutu za fiziku i opozicionar Slobodan Prvanović naveo je na mreži X da se "celokupan program opozicije može i mora svesti na jednu tačku: hapšenje Aleksandra Vučića", na šta je stigao odgovor drugog opozicionara koji je pozvao na ubistvo predsednika:

- Atentat, realno, bio bi blagosloven - glasio je odgovor Ognjena Stanića, simpatizera Đilasove opozicije.

Takođe, nedavno je na antisrpskom festivalu mržnje u Dubrovniku, đilasovska aktivistkinja Aida Ćorović dala sramotnu izjavu kojom je "predvidela smrt" predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Na istom festivalu salva uvreda na račun naše zemlje, naroda i predsednika je izrečena i od strane drugih srbomrzaca. 

Đilasovci fizički nasrću na SNS aktiviste

Isto tako, u poslednjih mesec dana đilasovci napadaju aktiviste SNS, kako fizički tako i verbalno, a u petak, 23. marta, jedan aktivista napadnut je baš u Mladenovcu.

Rеč jе o aktivisti SNS Nikoli Stojanoviću, koji jе napadnut vеrbalno, a zatim i fizički uz vrеđanjе članova SNS, prеdsеdnika Alеksandra Vučića i njеgovе porodicе.

Pretili i obešenom lutkom!

Da je stvar otišla predaleko govori i obešena lutka sa likom predsednika Vučića, koja je ilustrovala protest političara opozicije, koji se odigrao na leto prošle godine. 

NATO opoziciji očigledno nije stalo ni do čega drugog, osim da se dočepaju fotelje, a ne samo da se dehumanizuje predsednik Srbije lično, već su Đilasovi jurišnici započeli i kampanju sveopšteg dehumanizovanja svih pristalica njegove stranke, što je uvod u totalnu anarhiju i početak građanskih sukoba.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike