Đurić oštro reagovao na sramne optužbe đilasovaca: Šta ste vi uradili za Kać za vreme vašeg pljačkaškog žutog režima?

09.04.2024

16:39

0

Autor: 24sedam

Vrsajkov je u ovom autorskom tekstu izneo gnusne laži i optužbe na račun ministra odbrane

Đurić oštro reagovao na sramne optužbe đilasovaca: Šta ste vi uradili za Kać za vreme vašeg pljačkaškog žutog režima?
Copyright Tanjug/Grad Novi Sad/Vladimir Zubac

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić reagovao je na autorski tekst Vladimira Vrsajkova, predsednika gradskog odbora u Novom Sadu Stranke slobode i pravde koji je objavljen na tajkunskom portalu Nova S. 

Vrsajkov je u ovom tekstu izneo gnusne laži i optužbe da je ministar odbrane Miloš Vučević i novosadski SNS odgovoran za batine koje je on dobio u Kaču, u Vojvodini, kada je delio letke. 

Takođe, on tvrdi da su ga tukli i šutirali svuda po telu, kao, kako je kazao, u Nemačkoj 1933. godine.

Gradonačelnik Đurić reagovao je oštro na ovakve sramne optužbe. 

- Osoba koja se na sva usta hvali kako je lekar, humanista, moralista, naučnik, a na prvom mestu predsednik Đilasovog SSP-a u Novom Sadu sada javno iznosi gnusne laži, vređa i lažno optužuje, bez i jednog dokaza, iznoseći pri tome najsramnije kvalifikacije i poređenja sa vremenom mračnog fašizma i crnokošuljaša - napisao je on na svom Instagram nalogu.

Đurić se pita da li ta osoba uopšte čuje sebe.

- Stidi li se bar malo, ili je sve predizborni trik, uoči izbora na koje ne smeju da izađu jer se plaše još jednog ubedljivog poraza? Jedino što znaju i smeju jeste da lažu, bez pardona, stida i srama, i taman kad pomislimo da su dotakli dno, ispostavi se da padaju još niže. Zato dotičnom i dotičnima koji opet lažu, mrze i prete, koji građane Kaća porede sa crnokošuljašima, a mirno mestašce Kać sa fašističkom Nemačkom 1933, upućujem samo jedno pitanje. a šta ste vi to uradili za Kać za vreme vašeg pljačkaškog žutog režima - zaključio je gradonačelnik Novog Sada.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike