Opozicija i separatisti uvezli aktiviste da glume Kaćane – 50 separatista nedeljom zaustavlja saobraćaj i provocira narod

07.04.2024

12:22

0

Da manjina nastavlja da teroriše većinu i želi da izazove nasilje vidimo na primeru Kaća

Opozicija i separatisti uvezli aktiviste da glume Kaćane – 50 separatista nedeljom zaustavlja saobraćaj i provocira narod
Copyright Printscreen/NS Uzivo

Maltretiranje građana, zaustavljanje saobraćaja i širenje separatističkih ideja će očigledno biti matrica kojom će se rukovoditi novosadska opozicija pred lokalne izbore koji predstoje u Novom Sadu.

Na današnjem primeru vidimo da svega pedesetak profesionalnih aktivista sa separatističkim zastavama tokom mirnog nedeljnog prepodneva maršira Kaćem i provocira lokalno stanovništvo.

Da manjina nastavlja da teroriše većinu i želi da izazove nasilje vidimo na primeru Kaća gde profesionalni aktivisti danima pokušavaju da izazovu incident i sebe prikažu kao žrtve.

Printscreen/NS Uzivo
 

 

Nadamo se da će nadležni organi reagovati i sprečiti ovakvo bahato ponašanje i terorisanje od političke manjine, koja sa svojih pedesetak profesionalnih aktivista ide od kvarta do kvarta, od mesta do mesta i izaziva haos u vezi  sa gotovo svim društvenim temama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: NS Uživo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike