Brnabić komentarisala šokantnu skaj prepisku: Vučić je najveća prepreka organizovanom kriminalu, pa su zbog toga hteli da ga ubiju! (FOTO)

06.04.2024

17:01

0

Ovo pokazuje da su svi navodi o planiranju ubistva Aleksandra Vučića bili tačni

Brnabić komentarisala šokantnu skaj prepisku: Vučić je najveća prepreka organizovanom kriminalu, pa su zbog toga hteli da ga ubiju! (FOTO)
Ana Brnabić - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Povodom šokantne prepiske između vođa kavačkog klana, u kojoj su planirali rušenje predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, oglasila se predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić.  

Brnabić je svoj stav povodom toga iznela na platformi Iks: 

- Skaj prepiska do koje je Evropol došao je još jedan neoborivi dokaz da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić najveći neprijatelj i najveća smetnja organizovanom kriminalu - i u Srbiji i u regionu. Ovo pokazuje, takođe, da su svi navodi o planiranju ubistva Aleksandra Vučića, a koje smo dobijali od naših i stranih obaveštajnih službi, bili tačni. Hvala svim našim bezbednosnim službama koje su, i u saradnji sa stranim partnerima, uspele da sačuvaju život predsednika Vučića. Konačno, ovo pokazuje i koliko je bila opasna i hrabra odluka Aleksandra Vučića da objavi rat organizovanom kriminalu i mafiji koja je pomislila da je jača od države. Nadam se da će ovaj dokaz biti dovoljan nekima u Srbiji da promene svoj narativ i makar nekad odaju poštovanje čoveku koji je trn u oku ljudima koji predvode najopasnije i najsvirepije klanove na svetu - napisala je Brnabić. 

 

 

Podsetimo da su vođe kavačkog klana kovali prljave planove za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i u tom cilju nisu žalili svojih krvavih para. U tome su im nažalost pomagali i ljudi koji su bili u samom vrhu, ali su na sreću dobrim radom srpskih bezbednosnih službi taj podli plan osujećen. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike