Nikola Selaković o kampanji protiv Miloša Vučevića: Opozicioni mediji neumesnim napadima pokušavaju da ga diskredituju!

02.04.2024

15:00

0

Svoju reakciju na sramne napade na Vučevića, objavio je na svom instagram profilu

Nikola Selaković o kampanji protiv Miloša Vučevića: Opozicioni mediji neumesnim napadima pokušavaju da ga diskredituju!
Nikola Selaković - Copyright TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Ni malo ne čude očajnički potezi opozicionih medija koji neumesnim napadima na Miloša Vučevića, mandatara za sastav Vlade i predsednika Srpske napredne stranke, pokušavaju da ga diskredituju, rekao je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković. Svoju reakciju na sramne napade na Vučevića, objavio je na svom instagram profilu.

- Odavno su pokazali da njihova politika nije upela da donese Srbiji ništa dobro i zato ni Vučiću, ni Vučeviću ni Srpskoj naprednoj stranci nikada neće oprostiti što smo svojim delima pokazali koliko Srbija može kada je vodi ozbiljan državnik i koliko je ta ista opozicija neuka i nesposobna i bila i ostala - kaže Selaković i dodaje da je odgovor predsednika Vučića na njihovu mržnju bio i ostao vredan i marljiv rad. 

- Uveren sam da je upravo isti takav rad ali i posvećenost nacionalnim i državnim interesima Srbije i našeg naroda kvalifikovao Miloša Vučevića za mandatara za sastav nove Vlade Srbije. Ova politika je pokazala da su joj interesi Srbije apsolutni prioritet i ne treba da čudi što tajkuni u ulozi političara i politikanata napadaju sve one koji takvu politiku vode. To odavno čine napadajući predsednika Vučića i njegovog brata, a sada će to sve više činiti napadajući Miloša Vučevića, možda će nekada razumeti da se ne isplati biti opozicija svojoj zemlji i svome narodu, a možda i neće. Naše je ostalo da se svojim radom i rezultatima borimo da Srbija bude  jača i stabilnija i to će biti pravi odgovor na njihovu mržnju - istakao je Selaković. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike