Saopštenje Gradskog odbora SNS u Novom Sadu: Nikada nećete dobiti poverenje građana koje imaju Aleksandar Vučić i Miloš Vučević

02.04.2024

11:07

0

Gradski odbor SNS reagovao je na bizarni tekst u "Danasu" o Milošu Vučeviću

Saopštenje Gradskog odbora SNS u Novom Sadu: Nikada nećete dobiti poverenje građana koje imaju Aleksandar Vučić i Miloš Vučević
Copyright SNS Novi Sad

Marginalni po tiražu, dnevni list Danas, objavio je bizarni tekst pod nazivom: "Miloš Vučević na decembarskim izborima ubedljivo izgubio na svom biračkom mestu".

Reakcija na ovaj tekst nije usmerena na političko nadmetanje, nego na pokušaj pomoći u savladavanju elementarne logike svima onima koji logiciraju kao i pisac gore pomenutog teksta, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

Njihova logika se oslikava u tome da u Srbiji zemlji, gde su izbori namešteni na svakom mestu gde je opozicija izgubila (a to je 98% Srbije), potpuno su validni na biračkom mestu 188 u Novom Sadu i još na nekoliko, gde je opozicija pobedila. Tu je sve u redu. Valjda to treba da implicira da komšije ne vole Miloša Vučevića!

Ako je to tačno, šta implicira činjenica da je Miloš Vučević tri puta biran od građana za gradonačelnika Novog Sada, što je najviše u istoriji Grada ikada? Šta implicira da opozicija ne može da pobedi nigde, osim u nekoliko mesnih zajednica u celoj Srbiji?

Na kraju teksta, navodi se da Milošu Vučeviću građani sa njegovog biračkog mesta, nisu poklonili poverenje zbog gore pomenutog izbornog rezultata!

Gospodo, u Srbiji je ustavom proklamovana parlamentarna demokratija, po sistemu jedan čovek - jedan glas. Aleksandru Vučiću i Milošu Vučeviću veruje Srbija i dokaza je bezbroj! Nikada nećete dobiti poverenje građana, koje imaju Aleksandar Vučić i Miloš Vučević, jer vas građani jako dobro znaju kao lažne intelektualce i prevarante koji ne vole Srbiju! Kada budu izbori za mesne zajednice, neka se opozicija dobro politički pripremi. Možda i pobedi. Ovo je slobodna i demokratska zemlja!. A do tada neka manje mrzi. Nije dobro za psihu!

I još nešto, Miloš Vučević živi u istoj zgradi, u kojoj je živeo i pre nego što je postao gradonačelnik! A gde ono kažu da je stan kupio Borislav Novaković?, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike