Prevrtljivi Ćuta ne zna gde udara: Do juče krivio Đilasa za mini-hidroelektrane, a sada krivicu prebacuje na Vučića (VIDEO)

26.03.2024

18:38

0

Jasan je pokušaj opozicije da manipuliše narodom, pošto nikakvu politiku ne mogu da im ponude

Prevrtljivi Ćuta ne zna gde udara: Do juče krivio Đilasa za mini-hidroelektrane, a sada krivicu prebacuje na Vučića (VIDEO)
Aleksandar Jovanović Ćuta - Copyright Printscreen

Da je prevrtljivost jedna od osnovnih karakteristika NATO opozicije danas nas je uverio i Aleksandar Jovanović Ćuta.

Najnovijim primerom napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića još jednom je dokazao da opozicija u Srbiji nema nikakvu politiku da ponudi građanima već znaju samo da se bave lažima i manipulacijama.

Ćuta je, kada je ušao u politiku, a pre nego što je upoznao lidera liste "Nasiljem protiv Srbije" Dragana Đilasa, napadao bivšu vlast u Srbiji za gradnju mini hidroelektrana.

- Ko je dozvolio gradnju mini hidroelektrana? Pa, bivša vlast! Ko je gurnuo Vlasinu u cevi? Pa, bivša vlast! Zna se ko je bio na vlasti 2009. i ko je gurnuo reke u cevi! - govorio je Ćuta.

 

 

Ubrzo potom, ulazi u politiku, upoznaje tajkuna Dragana Đilasa i odmah menja ploču, kao što je uradila i većina opozicionih političara.

Odmah počinje sa glavnom politikom NATO opozicije - napad na predsednika Srbije.

- Vučić zaluđuje narod malim modularnim nuklearnim elektranama... Prvo da oslobodiš reke koje si gurnuo u cevi! - govori on sada.

Dakle, jasan je pokušaj opozicije da manipuliše narodom, pošto nikakvu politiku ne mogu da im ponude, pa se bave prevarama kako bi se ponovo dočepali vlasti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike