Umislili su da moraju da dođu na vlast, pa ne moraju, pojaviće se neki bolji ljudi: Predsednik Vučić o izborima i fantomskim biračima

31.03.2024

12:39

0

Predsednik je poručio da je Srbija jedna izborna jedinica i da svaki glasač može samo jednom da glasa

Umislili su da moraju da dođu na vlast, pa ne moraju, pojaviće se neki bolji ljudi: Predsednik Vučić o izborima i fantomskim biračima
Copyright Tv Pink Printscreen

Odgovarajući na pitanje o izborima i navodnim fantomskim biračima, predsednik Srbije tokom obilaska aerodroma u Batajnici, odgovorio je da je Srbija jedna izborna jedinica i da svaki glasač može samo jednom da glasa, te se zahvalio građanima na ukazanom poverenju.

-U vreme tih nasilnika, za 10, 12 godina njihove vlasti 140.000 ljudi je bilo više bilo prijavljeno, u naše vreme prijavljeno je ukupno 20.000, pa što ste dovodili tolike fantomske birače? Oni znaju da ponovo gube izbore, umislili su da je njihov red valjda. Pa ne morate nikad da dođete na vlast, pojaviće se neki drugi... Vi ne morate nikad, postoje i neki drugi, bolji ljudi. Vi ste zamislili da morate da budete na vlasti. Po onome što imam, stvarna istraživanja na svaka tri dana. Strane sile su im odredile čak i kako će lista da se im se zove za Beograd, da pokušaju navodno da nas ugroze... "bolji grad za Beograd" to su im stranci odradili da znate, mogu i da vam pomognem, ako hoćete, poručio je Vučić.

-Kako je moguće da je Borko, koji je bio Borislav, valjda mu se nije ime dopalo pa je promenio, ili zato što je bio fantomski birač jel on Borislav ili Borko, jel to sve radio da bi dobio funkciju ili tetki da odnese lek? Jel on iz Beograda ili iz Novog Sada... pa čekajte malo. A ovo se sve radi da bi došli do vlasti - rekao je predsednik. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike