Nasiljem protiv Srbije! Opozicioni mediji objavili lažnu vest! Mirijevo neće ostati bez parka u Ulici Samjuela Beketa! (VIDEO)

28.03.2024

13:07

0

Iako koalicija "Nasiljem protiv Srbije" lažnim informacijama pokušava građanima Beograda da unese nemir i sigurnost, neće uspeti u svojim namerama!

Nasiljem protiv Srbije! Opozicioni mediji objavili lažnu vest! Mirijevo neće ostati bez parka u Ulici Samjuela Beketa! (VIDEO)
Park u Mirijevu - Copyright Printscreen

Pojedini tajkunski mediji objavili su vest da će se u naselju Mirijevo, u Ulici Samjuela Beketa na mestu gde se nalazi park izgraditi stambena zgrada. Kako navode, investitor je u aprilu 2023. godine podneo zahtev za izgradnju stambeno-poslovnog objekta na površini postojećeg parkića.

Meštane ovog naselja uzdrmale su objavljene informacije nakon čega su kontaktirali nadležne u potrazi za istinom.

- Dobili smo informaciju da određena grupa širi dezinformacije da će se na ovom mestu graditi zgrade... Želimo da javno kažemo meštanima da od toga neće biti ništa. Interesne grupe koje idu na N1 i neke druge televizije šire lažne informacije o parku, i zaista smo nervozni zbog toga... - izjavio je jedan od komšija, koji živi u ovom naselju više od 30 godina. 

- Ne vidim zgradu, ovde se nalazi park, ja ovde dovodim dete, kao i moje prijateljice... Ovo su dezinformacije koje potresaju mene i ostale komšije, koji su takođe roditelji - rekla je uznemireno komšinica iz obližnje zgrade. 

Ovim putem želimo javno da obavestimo sve meštane Mirijeva da će u Ulici Samjuela Beketa ostati park u kome su proveli detinjstvo, a gde se danas igraju i njihova deca.

Iako koalicija "Nasiljem protiv Srbije" lažnim informacijama pokušava građanima Beograda da unese nemir i sigurnost, neće uspeti u svojim namerama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike