Jovanov: Dinko Gruhonjić glumata žrtvu, a već 30 godina jednako širi šovinističko antisrpsko zlo i pljuje po Srbiji, Srbima i SPC!

27.03.2024

17:40

0

Jadni li su pokušaji Dinka Gruhonjića i njegovog šovinističkog antisrpskog čopora da druge optuže za ono što sami rade!

Jovanov: Dinko Gruhonjić glumata žrtvu, a već 30 godina jednako širi šovinističko antisrpsko zlo i pljuje po Srbiji, Srbima i SPC!
Dinko Gruhonjić - Copyright Printscreen/YouTube/Al Jazeera Balkans

Poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Milenko Jovanov prokomentarisao je kukanje Dinka Gruhonjića i bedne pokušaje da druge okrivi za ono što je sam rekao na antisrpskoj tribini u Dubrovniku - da "nosi lepo ime kao Dinko Šakić" - upravnik koncetracionog logora Jasenovac.

- Jadni li su pokušaji Dinka Gruhonjića i njegovog šovinističkog antisrpskog čopora da druge optuže za ono što sami rade. Jadan je pokušaj glumatanja ugrožene žrtve. Lik je šokiran, jer već 30 godina jednako širi šovinističko antisrpsko zlo i pljuje po Srbiji, Srbima i SPC i niko mu nikad nije zamerio...

Zato mu na pamet ne pada da se izvini. Zato će isprobati sve lekcije naučene na kursevima. A suština je da on to stvarno misli. Kao i njegov čopor. Nit' je lapsus, niti je afekat, već najjprimitivniji antisrpski šovinizam - napisao je Jovanov na društvenoj mreži Iks. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike