Šta politika traži na fakultetu? Đilasovci se mešaju i u studentske izbore! (FOTO)

27.03.2024

20:07

1

Docentkinja na Fakultetu političkih nauka očigledno je odlučila da svoje zvanje predavača iskoristi u političke svrhe

Šta politika traži na fakultetu? Đilasovci se mešaju i u studentske izbore! (FOTO)
Biljana Đorđević - Copyright M.K./ATAImages

Unija studenata socijalnog rada i Demokratska organizacija studenata Fakulteta političkih nauka stupile su u saradnju i podnele kandidaturu za izbore za Studentski parlament pomenutog fakulteta i Studentski parlament Univerziteta u Beogradu.

Ovo obaveštenje objavljeno je na Instagram stranicama  "demosfpn" (Demokratska organizacija studenata FPN) i  "ussrfpn" (Unija studenata socijalnog rada).

Reč je o izborima na nivou Fakulteta političkih nauka i parlamenta studenata Beogradskog univerziteta, pa je čudno što aktivistkinja Zeleno-levog fronta Ne davimo Beograd Biljana Đorđević meša svoje prste u iste.

Docentkinja na Fakultetu političkih nauka očigledno je odlučila da svoje zvanje predavača iskoristi u političke svrhe!

Naime, istaknuta članica Đilasove nasilničke opozicije je preko svog (privatnog) Instagram profila podržala pomenutu kandidaturu, pa se postavlja pitanje koliki je njen uticaj na studente u formiranju političkog mišljenja mladih u Srbiji.

Foto: 24sedam
 

 

Već smo se susreli sa sličnim primerom na Univezitetu u Novom Sadu - profesor na Filozofskom fakultetu je Dinko Gruhonjić, čovek izrazito antisrpskih stavova i jezivih izjava u svakodnevnom je kontaktu sa mladima na ovom fakultetu i ima priliku da svoje jezive stavove o SPC i autonomiji Vojvodine usadi u glave mladih ljudi u Srbiji.

M.K./ATAImages
 

Primera radi, profesorka Biljana Đorđević je, kao i njen kolega iz Zeleno-levog fronta Radomir Lazović, stava da je u Srebrenici počinjen genocid. Zato se postavlja pitanje da li svoje antisrpske stavove propagira i na fakultetu na kom predaje?

Opozicija očigledno pušta svoje pipke i među studente, namećući im "demokratsko" mišljenje.

Neretko to mišljenje nameću potkupljivanjem studenata.

Tako su neposredno pre izbora u decembru đilasovci nudili novac studentima da bi glasali za njih, svesni da su oni u vreme kada su Žuti vladali Srbijom bili deca.

Zbog toga ne pamte mračna vremena kada su se Dragan Đilas i ekipa nakrali i opustošili zemlju., stoga su idealna meta nasilničke opozicije.    

Problem je samo što je shvatanje demokratije kod đilasovaca mnogo drugačije od onog što piše u udžbenicima. Nasilje u Narodnoj skupštini, pozivanje na linč i ubistvo predsednika i pokušaj rušenja ustavnog poretka...

Lažni Đilasovi studenti i licemerje opozicije

Grupa lažnih Đilasovih "studenata", aktivista i pristalica opozicije maltretirala je Beograđane nakon izbora u decembru 2023. godine tako što su blokirali centar grada i pravili haos ispred Narodne skupštine.

Lažni "studenti" razapeli su šatore nalik na one koji su bili razapeti u Ukrajini 2014. godine u vreme "Majdana".

Nezadovoljni izborima, lažni studenti pokazali su licemerje tako što su organizovali koncerte i di-džejeve i kuvali pasulj u kotliću!

 

 

Jedan od razloga okupljanja i divljanja bili su novogodišnji koncerti na Trgu za doček Nove godine, zbog dve tragedije koje su se dogodile u maju ove godine, što pokazuje o kakvom licemerju je reč.

Kao što su iskoristili tragedije koje su se dogodile u maju prošle godine, tako pokušavaju da kroz studentske izbore nametnu političko mišljenje i skupe masu da izađe na ulice i ponovo pravi haos.

Jer, ironično, Đilasova koalicija Srbija protiv nasilja se protiv političkih oponenata bori isključivo nasiljem protiv Srbije.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike