NATO opozicija kupuje glas za 200 evra, i nudi "benefite" posle izbora: Šokantan snimak kupovine glasova, ovako to rade đilasovci (VIDEO)

10.12.2023

18:10

0

Lista "Srbija protiv nasilja" javno propagira poštenje i bori se protiv krađe glasova, dok se u isto vreme služi prevarom i kupovinom glasova!

NATO opozicija kupuje glas za 200 evra, i nudi "benefite" posle izbora: Šokantan snimak kupovine glasova, ovako to rade đilasovci (VIDEO)
Copyright Pexels/Antonino Ahel/ATA Images

Danima su članovi Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" pričali o kol-centru Srpske napredne stranke, kao da je to nešto nenormalno i kao da to nije normalna stvar u celom svetu za izbore.

Kukali su na svim televizijama, prozivali vladajuću stranku, a za to vreme kuknjave, oni su, pošto nikako drugačije nemaju čime da zadobiju poverenje građana, krenuli u kupovinu glasova!

Svesni činjenice da im ništa pomoći ne može 17. decembra i da na pošten način do pobede ne mogu doći, pošto od politike imaju samo sopstveno bogaćenje i krađu para građana dok su bili na vlasti, rešili su da nastave ono što im jedino ide od ruke - da kradu i obmanjuju.

Pošto nemaju čime da se podiče, a ne mogu ni da se podiče biografijama svojih članova koji su na izbornim listama, na kojoj se nalaze sve nasilnik do nasilnika i prevarant do prevaranta, rešili su da krenu u kampanju kupovine glasova.

Šokantan snimak do koga smo došli, pokazuje kako članovi liste "Srbija protiv nasilja" lobiraju za glasove.

Da stvar bude gora, počeli su da potkupljuju studente. Ciljna grupa na koju je verovatno najlakše udariti. Ne može se tako lako ni potkupiti, niti izigrati i prevatiti građanin koji je svestan kako je živeo dok su na vlasti bili Đilas i njegova prevatsntska družina.

A osoba sa snimka kaže:

- Ja nikada nisam išao da glasam. Stvarno nisam - govori momak sa snimka.

Njemu odgovara žena koja lobira za Đilasovu listu, a iz njenog izlaganja saznajemo da razgovara sa studentom.

- Znam, ali razmisli. Kada završiš još jedan taj ispit koji imaš, trebaćemo ti posle toga. Imala sam još jedan predlog za tebe. Da vam damo po 200 evra za jedan glas. Svaki glas 200 evra, pa koliko vi skupite - rekla je ona, na šta je student odmah potvrdio da će za te pare uraditi šta mu se kaže.

Usledilo je i objašnjenje.

- Treba da glasaš na parlamentarnim izborima za listu broj 7. Za gradske ćemo ti reći koji je broj. I za svaki glas ide 200 evra - zaključila je ona.

Napad je najbolja odbrana, kaže ona stara. Dok su napadali SNS za kol-centar, koji je, podvlačimo još jednom, legitimna stvar za izbore u svim zemljama sveta, NATO opozicija je smišljala i radila na tome kako da kupi što više glasova.

Izgleda da su narodske pare koje su pokrali dok su bili na vlasti, rešili da utroše za kupovinu glasova, kako bi došli na vlast, pa bi im se to višestruko isplatilo, pošto bi nastavili da kradu i uzimaju još više nego što su to tada radili.

Postavlja se pitanje: Čijim parama mažu oči naivnim studentima?

Čemu uče te iste studente? Da se tako dolazi na vlast? Čemu da se nadaju sutra ta deca koja će zarad par stotina evra brze zarade omogućiti ovakvim licima da se dokopaju i njihove budućnosti?!

 

 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike