Brnabićeva žestoko reagovala na bolesnu kampanju mržnje protiv Vučića: Dobiće odgovor naroda na izborima u Beogradu, 2. juna

26.03.2024

10:16

0

"Nadležni organi da rade svoj posao u skladu sa zakonom, jer ovo niti je šala, niti je zabavno"

Brnabićeva žestoko reagovala na bolesnu kampanju mržnje protiv Vučića: Dobiće odgovor naroda na izborima u Beogradu, 2. juna
Ana Brnabić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na besprizornu kampanju mržnje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na društvenim mrežama.

Kako je 24sedam već pisao, Zoran Todorović, jedan od osvedočenih hejtera bliskim opoziciji objavio je morbidnu umrlicu sa imenom i fotografijom predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Upravo ovim povodom oglasila se Brnabiće i poslala žestoku poruku.

- Ozbiljno bolesne i duboko poremećene osobe koje ovo rade i misle da je to politika, dobiće odgovor naroda na izborima u Beogradu, 2. juna. Nadležni organi da rade svoj posao u skladu sa zakonom, jer ovo niti je šala, niti je zabavno, već je za svaku iole normalnu osobu duboko uznemirujuće i predstavlja jasnu i nedvosmislenu pretnju po život predsednika Aleksandra Vučića.  Ovo, i baš ništa drugo, je rezultat politike Đilasove "Srbije protiv nasilja" i mi ćemo se protiv ovoga boriti svakog minuta, svakog sata, svakog dana, zauvek. Uvek uz Vučića i njegovu porodicu - napisala je Brnabićeva na platformi Iks.

 

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da NATO opozicija predvođena tajkunom Draganom Đilasom poziva na ubistvo predsednika Srbije. 

Početkom godine naučni savetnik u Institutu za fiziku i opozicionar Slobodan Prvanović naveo je na mreži X da se "celokupan program opozicije može i mora svesti na jednu tačku: hapšenje Aleksandra Vučića", na šta je stigao odgovor drugog opozicionara koji je pozvao na ubistvo predsednika:

- Atentat, realno, bio bi blagosloven - glasio je odgovor Ognjena Stanića, simpatizera Đilasove opozicije.

Takođe, nedavno je na antisrpskom festivalu mržnje u Dubrovniku, đilasovska aktivistkinja Aida Ćorović dala sramotnu izjavu kojom je "predvidela smrt" predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Na istom festivalu salva uvreda na račun naše zemlje, naroda i predsednika je izrečena i od strane drugih srbomrzaca. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike