Medvedev najavio brutalnu osvetu! Teroristi razumeju samo uzvratni teror - eliminisaćemo zvaničnike države koja stoji iza ovog zlodela!

22.03.2024

20:57

0

U Moskvi se večeras oko 18.30 sati po srednjeevropskom vremenu dogodio teroristički napad u koncertnoj dvorani "Krokus Siti Hola"

Medvedev najavio brutalnu osvetu! Teroristi razumeju samo uzvratni teror - eliminisaćemo zvaničnike države koja stoji iza ovog zlodela!
Dmitrij Medvedev - Copyright Profimedia

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je saučešće porodicama nastradalih u terorističkom napadu u koncertnoj dvorani "Krokus Citi Hall" na severozapadu Moskve i najavio da će svi oni koji stoje iza ovog gnusnog čina biti eliminisani.

- Porodicama poginulih u terorističkom napadu iskreno saučešće, a snaga svim najmilijima nastradalih. Teroristi razumeju samo uzvratni teror. Nikakvi sudovi ili istrage neće pomoći ako se snaga ne suprotstavi snagom, a smrti totalnim pogubljenjima terorista i represijom nad njihovim porodicama. To je globalno iskustvo - rekao je Medvedev i dodao:

- Ako se utvrdi da se radi o teroristima kijevskog režima, drugačije će se nositi sa njima i njihovim ideološkim inspiratorima. Svi oni moraju biti pronađeni i nemilosrdno eliminisani kao teroristi, uključujući i zvaničnike države koja je počinila takva zlodela. Smrt za smrt - zaključio je Medevedev.

Podsetimo, u Moskvi se večeras oko 18.30 sati po srednjeevropskom vremenu dogodio teroristički napad u koncertnoj dvorani "Krokus Siti Hola".

Ruski mediji su preneli da su najmanje tri maskirane osobe ušle u zgradu i izvršile napad u kojem prema navodima očevidaca ima na desetine mrtvih i ranjenih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike