Milan St. Protić opet otima Kosovo od Srbije! Pridružio se Đilasovim poslušnicima (VIDEO)

22.03.2024

19:14

1

Koliko god da se Protić i njemu slični Đilasovi poslušnici poput Marinike Tepić i Radomira Lazovića trudili da nas ubede da Kosovo nije srpsko, ono ipak jeste naše

Milan St. Protić opet otima Kosovo od Srbije! Pridružio se Đilasovim poslušnicima (VIDEO)
Copyright Foto: Printskrin youtube

Opozicionar i bivši ambasador u vreme vlasti DOS Milan St. Protić ponovo bi, kao u vreme žutih na vlasti, da otima Kosovo od Srbije.

Gostujući u Jutarnjem progamu na tajkunskoj televiziji Nova S, Protić je pričao o Kosovu i Metohiji.

Voditeljka ga je pitala kako se izboriti za KiM, a onda je on šokirao odgovorom.

- Pa ja to mislim, da je, kako da Vam kažem, prazna fraza. To odreći se ili se ne odreći ništa ne utiče na realnost. Mi možemo da, ovaj, da se ne odričemo, kako Vi kažete, ono opet nije više srpsko. I to je činjenica, da nije više srpsko. I činjenica je da neće više biti nikad srpsko.

Printscreen
 

Dakle, koliko god da se Protić i njemu slični Đilasovi poslušnici poput Marinike Tepić i Radomira Lazovića trudili da nas ubede da Kosovo nije srpsko, ono ipak jeste naše.

Prosto, ako nije naše, kako to oni pričaju, zašto nam traže da priznamo njegovu nezavisnost.

Podsetimo, Protić je i ranije imao ovakve i slične stavove, a poslednji u nizu je bio kada je povezao Košare i masakr koji se dogodio u školi na Vračaru.

Gostujući u jutarnjem programu jedne od televizija Dragana Šolaka, Protić je, naime, bez trunke stida izgovorio da je ovo što se dogodilo logična posledica toga što naše društvo veliča i glorifikuje bitku na Košarama.

- Pa pogledajte, bio je to građanski rat. Ubijali smo građane svoje zemlje, a sad se to veliča - izgovorio je tada, između ostalog, Milan St. Protić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike