Vučić o ponašanju opozicije: Čestitam Ani i poručujem da ne dozvoli da se krade iz Skupštine

21.03.2024

13:30

0

On je dodao i da je video da su "po starom maniru pokrali toalet-papire"

Vučić o ponašanju opozicije: Čestitam Ani i poručujem da ne dozvoli da se krade iz Skupštine
Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je iz Brisela predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić na izboru i dodao da je težak posao pred njom, a poručio joj je i da ne dozvoli više "da se bilo šta krade iz Skupštine".

Vučić je, komentarišući trodnevnu raspravu u parlamentu o izboru za predsednika parlamenta i ponašanje opozicionih poslanika, rekao da nije mogao sve da gleda, ali da je video da je bilo onih koji su nasrtali na predsedavajućeg Stojana Radenovića i da su ga vređali zbog godina.

"Sramota me je da izgovorim tu reč jednog koji je vređao Stojana Radenovića zbog godina, koji, ne samo da otac može da mu bude, već je toliko puta pametniji i obrazovaniji od njega da je sramota da mu se ovaj uopšte obraća bez dubokog naklona i ogromnog poštovanja", rekao je Vučić.

On je dodao i da je video da su "po starom maniru pokrali toalet-papire".

"Nisu ono od kuće donosili, da su bar platili pa doneli od kuće. Ne, nego su pokrali toalet-papir iz skupštinskih prostorija i tim pokradenim toalet papirima gađali Anu i sve ostale tamo. Ako je to Srbija koju predlažu građanima ove zemlje onda ja verujem da nikada neće doći na vlast", rekao je Vučić.

Nekad su, kaže, "krali slike, a sad su došli do toga da kradu toalet-papire".

"To što viču i lupaju u klupe, to nije mnogo važno. A to da sam ja glavna tema, to nije sporno. Nemam problem. Od onog iz partije francuskog državljanina Miloša Jovanovića koji kaže da se Vučić dogovorio sa Bakirom Izetbegovićem da ga linčuju u Srebrenici do toga koliko košta duks mog brata od milijardera Đilasa. Šta ćete... odgovoriću im već sutra", poručio je Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike