Orlić osudio sramno obraćanje Parandilovića Stojanu Radenoviću: Nevaspitano, divljački, sirovo i sramno

21.03.2024

12:31

1

Poslanik iz koalicije "Srbija protiv nasilja" Miloš Parandilović zgrozio je Srbiju vikanjem na profesora

Orlić osudio sramno obraćanje Parandilovića Stojanu Radenoviću: Nevaspitano, divljački, sirovo i sramno
Vladimir Orlić - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić najoštrije je osudio sramno obraćanje Miloša Parandilovića predsedavajućem Stojanu Radenoviću u Skupštini Srbije.

- Nisam TE ništa pit'o! STARI, nisam TE ništa pit'o! Reč da nisam čuo odatle!" - jednom Stojanu Radenoviću obratio se "veliki lider" iz tajkunskog brloga. Nasilje, prostakluk, primitivizam, bahatost. Nevaspitano, divljački, sirovo i sramno - preko svih granica. Pravo lice: njihovo - objavio je Orlić na društvenoj mreži X.

 

 

Podsetimo, na jučerašnjoj sednici kojom je do izbora Ane Brnabić za predsednicu Skupštine Srbije, predsedavao najstariji poslanik Stojan Radenović, naš ugledni naučnik zahvaljujući čijim radovima je Univerzitet u Beogradu podigao svoj rejting na prestižnoj Šangajskoj listi, poslanik iz koalicije "Srbija protiv nasilja" Miloš Parandilović zgrozio je Srbiju vikanjem na profesora, obraćanjem bez trunke poštovanja, uvredama, pa i pretnjama, obraćajući mu se sve vreme na "ti". Parandilović je toliko divljao, da je čak spominjao i unuke profesora Radenovića.

-Stari, nisam te ništa pitao, urlao je Parandilović.

-Vi treba da pognete glavu, i vi i vaši unuci koji će vas se stideti. Što si u poznim danima svog života dozvolio sebi da sediš tu kao mapetovac i određuješ konce da priča, a ko neće da priča i da braniš mafiju, bez trunke srama vikao je Parandilović u Skupštini na profesora Radenovića.

Ovakvo ponašanje Parandilovića, međutim, ne čudi, s obzirom na celokupni nastup opozicije, koja je na kraju zasula skupštinsku salu toalet papirom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike