"Au revoir, geniji": Orlić odgovorio Milošu Francuzu - Vučića, Srbiju i srpski narod da pobedite nećete nikada! (VIDEO)

19.03.2024

14:29

0

Naše su crvene linije bile i ostale: nema priznanja tzv. Kosova, ni ovako ni onako, ni direktno ni indirektno - rekao je on

"Au revoir, geniji": Orlić odgovorio Milošu Francuzu - Vučića, Srbiju i srpski narod da pobedite nećete nikada! (VIDEO)
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Poslanik SNS i doskorašnji predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić, govoreći o Kosovu i Metohiji, poručio je lideru Nove DSS Milošu Jovanoviću "au revoir".

- Onaj što je napisao da će da budu ove tablice koje ste pokazivali malopre, 2011, taj što je rekao da će da budu i lična dokumenta, lične karte 2011, taj vam je sada koalicioni partner. Onaj što je uništavao srpsku vojsku, hteo da nas vodi u NATO, taj vam je koalicioni partner. Svi ovi koji kažu da od A do Š hoće Francusko-nemački plan da sprovedu, a ne valja vam Aleksandar Vučić koji kaže "ne, nećemo" - rekao je Orlić. 

Kako je on rekao, "mi nećemo, jer za nas postoje crvene linije".  

- Naše su crvene linije bile i ostale: nema priznanja tzv. Kosova, ni ovako ni onako, ni direktno ni indirektno, nema stolice za njih u UN, nema mesta u pripadajućim međunarodnim organizacijama. Ne valja vam taj Aleksandar Vučić, ali vam valjaju ovi koji kažu "živela Viola fon Kramon". Eno ga Ćuta, čujete ga sada, "živeo Aljbin Kurti i živelo nezavisno Kosovo". Ako je to ta i takva vaša politika, samo da znate, svi zajedno koliko vas ima, pa da vas je puta 10, a neće vas biti nikada, takvi kakvi ste, Aleksandra Vučića, Srbiju i srpski narod da pobedite nećete nikada. Orevuar geniji - poručio je Orlić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike