Opozicija ne odustaje od suludih zahteva: Zabraniti Vučića i dati frekvenciju tajkunskim medijima (VIDEO)

19.03.2024

08:15

0

A ono što je posebno zanimljivo jeste to da traže spajanje izbora, a do juče su zahtevali njihovo razdvajanje

Opozicija ne odustaje od suludih zahteva: Zabraniti Vučića i dati frekvenciju tajkunskim medijima (VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Tajkunska opozicija koju predvodi Dragan Đilas samo još muzičku želju nije zatražila, s obzirom na to da kako im se ispuni jedan zahtev, oni smisle novi, a sve u cilju kako bi posle rekli da im nešto nije učinjeni te da na taj način ponovo pravdaju izborni debakl.

Maja Stojanović iz Građanskih inicijativa, NVO koja stoji iza ProGlasa, Borbe, Studenata protiv nasilja, Savo Manojlović radio za "Resurs centar" Građanskih inicijativa, a koja je u stvari deo tajkunske Đilasove opozicije, iznela je zahteve pred izbore 2. juna:

 Tri stvari su ključne a koje bi morale da se primene - da ime Vučića ne bude na listiću, da se da peta nacionalna frekvencija i da svi izbori budu u isto vreme - rekla je Stojanovićeva, ponovo zahtevajući da se zabraninime Aleksandar Vučić, ali i aludirajući na to da se peta frekvencija da tajkunskom mediju.

Ipak, opozicionarke činjenice ne idu u korist, piše "Informer."

Čak je i lider koalicije NADA i lažni patriota koji je priglio politiku prozapadne opozicije Miloš Jovanović priznao da su i ranije vlasti koristile ime predsednika Republike kao naziv liste.

Takođe, jasno je da je peta frekvencija za N1 ili Novu S je klasičan lobistički, biznis pokušaj da tajkun dobije još para jer se N1 i Nova S u Beogradu ionako već sada vidi u većini kuća.

A ono što je posebno zanimljivo jeste to da traže spajanje izbora, a do juče su zahtevali njihovo razdvajanje.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike