Razgovarali smo o situaciji na Kosovu i Metohiji i nepodnošljivim uslovima za život našeg naroda: Predsednik Vučić o sastanku sa Lajčakom!

15.03.2024

19:07

0

Još jednom sam pozvao međunarodnu zajednicu da se konkretno i odlučno angažuje po suštinski važnim pitanjima za opstanak srpskog naroda na KiM, rekao je Vučić

Razgovarali smo o situaciji na Kosovu i Metohiji i nepodnošljivim uslovima za život našeg naroda: Predsednik Vučić o sastanku sa Lajčakom!
Copyright Instagram printscreen/ buducnostsrbije

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom

- Sa Miroslavom Lajčakom sam razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i nepodnošljivim uslovima za život našeg naroda. Razmotrili smo mogućnosti i teme za nastavak konstruktivnih razgovora u Briselu, kao i korake neophodne za napredak ka normalizaciji odnosa Beograda i Prištine - napisao je predsednik Srbije i dodao:

- Još jednom sam pozvao međunarodnu zajednicu da se konkretno i odlučno angažuje po suštinski važnim pitanjima za opstanak srpskog naroda na KiM i regionalnu stabilnost - zaključio je Vučić:

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike