Nebojša Bakarec: Marinikin napad ludog besa!

11.03.2024

10:31

0

Predsednik Vučić je dobro predvideo da gest dobre volje prema opoziciji, neće biti uzvraćen, poručio je Nebojša Bakarec

Nebojša Bakarec: Marinikin napad ludog besa!
Nebojša Bakarec - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Predsednik Vučić je dobro predvideo da gest dobre volje prema opoziciji, neće biti uzvraćen, poručio je Nebojša Bakarec.

"Evo, građanku Marinicu Zhivcu Ciobanu su obuzeli amok, ludilo i bes zbog odlaganja sednice Skupštine i pomeranja dana održavanja beogradskih izbora. Ludilo se sastoji u tome da su upravo Marinika i njena klika, vrišteći zahtevali upravo to - odlaganje i pomeranje! Sad kad su to dobili, sad kao razmažena derišta histerišu da to neće! Nego da upitam Mariniku nešto u vezi gaženja. Niste li baš Vi i Vaš drugi suprug zgazili pešaka Tomislava Kovačevića u Temerinu, 29. januara 2015. godine, oko 17.30, u Novosadskoj ulici, kod broja 8. Mediji su izvestili da ste Vi Marinika, kao suvozač, učestvovali u saobraćajnoj nesreći u kojoj je Vaš drugi suprug udario automobilom pešaka – zgazio ga. Tada ste bili na vlasti i bili ste Pajtićeva Pokrajinska Sekretarka za sport i omladinu, a danas ste Đilasova partnerka, potpredsednica i službenica. Pešak Tomislav Kovačević iz Bačkog Jarka je teško povređen i zbrinut je na hirurškom odeljenju KC Vojvodine u Novom Sadu. Vaš drugi suprug je na merenju alko-test aparatom, oko sat vremena posle udesa, imao 0,13 miligrama alkohola u krvi. Niste li upravo Vi, preko pokrajinskog premijera Pajtića, isposlovali da se Vašem drugom suprugu ne radi analiza krvi, što je inače uobičajena procedura kad god je u pitanju nesreća u kojoj je neko povređen? U policijskom zapisniku konstatovano je da su uslovi za vožnju bili idealni. Kako se navodi, put je bio prav, bez suženja, a kolovoz suv i čist. Folksvagen pasat vašeg drugog supruga, je pešaka Tomislava Kovačevića udario levim delom, a kada je policija stigla na lice mesta, konstatovala je da je Vaš drugi suprug nakon nesreće pomerao vozilo, sklonivši ga na zemljani deo pored puta. Žrtva Tomislav Kovačević, je vozilom Hitne pomoći odmah prevezen na KC Vojvodine, gde su mu konstatovane mnogobrojne teške telesne povrede i zadržan je na klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju. Niste li baš Vi isposlovali da se u policijskom zapisniku konstatuje da je za udes kriv pešak Tomislav Kovačević? Pokrajinom Vojvodinom je vladala vlast žute hunte, čiji ste važan deo bili baš Vi – tada Sekretarka - članica pokrajinske vlade. Žuta hunta je isposlovala da postupak protiv Vašeg drugog supruga bude obustavljen. Postoji osnovana sumnja da ste baš Vi vozili kola, i da je Vaš drugi suprug odlučio da on preuzme krivicu. Danas kada Vi neosnovano optužujete predsednika Vučića da je zgazio parlament, izlazeći Vama u susret, da li se danas sećate kako ste Vi i Vaš drugi suprug zgazili pešaka?

Twitter/MarinikaTepic
 

 

I još jedno pitanje za Mariniku u vezi gaženja. Ne predstavlja li gaženje Vaših sloboda, činjenica da ste Vi trostruko zavisni od Dragana Đilasa? On je Vaš partner, on je Vaš poslodavac, i on je predsednik stranke u kojoj ste Vi potpredsednica. Nisu li tom Vašom trostrukom zavisnošću, zgažene Vaše slobode? Želim Vam da budete slobodni, ali i da kontrolišete svoj bes. Srdačno, Vaš kolega narodni poslanik, Nebojša Bakarec.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike