Bojan Panaotović: Topalko idealan opozicioni kandidat za gradonačelnika - svezub, urban, obrazovan, prezire rijaliti...

07.03.2024

15:21

0

Čak i ,, mudra'' seda glava Kruga dvojke Vladeta Janković izrazio je svoje oduševljenje Topalkom i njegovom kritikom Vučića

Bojan Panaotović: Topalko idealan opozicioni kandidat za gradonačelnika - svezub, urban, obrazovan, prezire rijaliti...
Bojan-Panaotovic1-750x430 - Copyright Bojan Panaotović/Foto: Printskrin/RTV

Svedoci smo da je ovih dana prozapadna opozicija u ekstazi zbog izjava pevača Milana Topalovića Topalka. Pokazalo se da im je dovoljno samo da neko napadne Vučića i kaže nešto loše protiv njega, pa da preko noći postane ,,heroj'' za pripadnike NATO opozicije.

Tim povodom prenosimo interesantan komentar sociologa Bojana Panaotovića :

- Imajući u vidu da postoji određena kriza u redovima opozicionih snaga a kada je reč o izboru kandidata za gradonačelnika Beograda, valja pomoći opoziciji jer rešenje je pred nosom, samo se nudi.

Naime ovih dana obasuti smo izjavama opozicionih prvaka Topalkom, pevačem novokoomponovane muzike koji se proslavio učešćem u Farmi i slično, kao i tekstovima koji ga predstavljaju u najlepšem svetlu.

Čak i ,, mudra'' seda glava Kruga dvojke Vladeta Janković izrazio je svoje oduševljenje Topalkom i njegovom kritikom Vučića i naprednjačkog režima. Valja naglasiti da je Topalko prava mera urbanog Beograda i opozicionih kriterijuma i svetonazora. Obrazovan je, načitan, svezub, govori nekoliko svetskih jezika, prezire rijalitije, protagonista je muzičkog stila koji podiže razinu dobrog ukusa kod mladih. Jednom rečju, savršen kandidat, savršen Top(alko) kojim valja udariti na Šapića.

 Ipak, racionalno je promisliti valja li Topalka potrošiti za beogradske izbore ili biti dobar strateg i taktičar pa ga sačuvati za predsedničke izbore 2027. godine. Jer, 28. aprila gotovo ceo krug dvojke zakupio je aranžmane tako da možda neće biti nikoga da glasa za Topalka, ti su izbori kanda nepovratno izgubljeni. Zato, negovati Topalka i profilisati ga do 2027. Mislite o tome! - napisao je Panaotović.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike