Predsednik Vučić: Ići ćemo u formiranje pokreta, važno je jedinstvo

03.03.2024

18:54

0

On je istakao da će biti sve lošija situacija svuda, a nama je potrebno da štitimo i branimo zemlju i čuvamo KiM i srpski narod, a da zemlja napreduje

Predsednik Vučić: Ići ćemo u formiranje pokreta, važno je jedinstvo
Copyright Tanjug/Marko Đoković

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić pozvao je večeras rukovodstvo stranke da se na izbore izađe u što širem frontu, jer Srbiji treba jedinstvo.

On je na sastanku beogradskih naprednjaka rekao da će to možda doneti glas manje, ali je važno da se pokaže jedinstvo i koliko su svi spremni da se bore za Srbiju.

- Zamolio bih rukovodstvo stranke da razmotri da na izbore izađete u što je moguće širem frontu, ne zbog možda glasa više, možda bude glas manje, ali je to važno da bi se pokazalo koliko nam je značajno jedinstvo i zajedništvo, da smo u stanju da se borimo za Beograd i Srbiju koju volimo više do svega. Zaboravite na razlike i to da li će neko da ima odbornika više ili manje, prekinite sa vašim raspravama i svađama i pokušajte da se ujedinite u jedan zajednički front za pobedu ne samo u Beogradu već i u celoj Srbiji - poručio je Vučić.

Tanjug/Marko Đoković
 

On je istakao da će biti sve lošija situacija svuda, a nama je potrebno da štitimo i branimo zemlju i čuvamo KiM i srpski narod, a da zemlja napreduje.

- Kada su prvi put pomenuli tenkove u Ukrajini, mnogi su rekli - neće se desiti, ali desilo se, sada spominju zapadne trupe u Ukrajini, desiće se. Biće sve teža situacija i nama je potrebno najbolje moguće rešenje za zemlju, da je čuvamo i branimo da pomognemo našem narodu na KiM, i čuvamo KiM u Srbiji, i da zemlja napreduje i ekonomski raste - rekao je Vučić. 

To nisu laki zadaci, istakao je predsednik.

- Zato treba da radimo više nego ikada i ići ćemo u formiranje pokreta da okupimo i one koji nisu deo stranke - poručio je Vučić.

Tanjug/Marko Đoković
 

On je naprednjacima rekao da zna koliko im je teško i koliko su naporno radili i za prethodne izbore, ali ih zamolio da sada rade i dva puta više. 

- Da im samo pokažemo kako se bori za svoju zemlju i za svoj grad. Lepo, mirno pošteno, odgovorno, sa idejama, programom, planovima. Sa ljudima koji neće da seju mržnju protiv bilo koga drugog i sa onima za koje znamo da će pošteno i i odgovorno da upravljaju našim gradom i kasom - rekao je Vučić. 

Pozvao je predsednike i rukovodstvo svih opština u Srbiji da izađu iz kancelarija i da tokom kampanje razgovaraju sa narodom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike