Nedelja sa predsednikom: Nema većeg interesa od jake i sigurne Srbije i bolje budućnosti našeg naroda

03.03.2024

10:31

0

On je podsetio na značajne susrete i odluke donete u prethodnih sedam dana

Nedelja sa predsednikom: Nema većeg interesa od jake i sigurne Srbije i bolje budućnosti našeg naroda
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u ovonedeljnom pregledu aktivnosti istakao je da nema većeg interesa od jake i sigurne Srbije. On je podsetio na značajne susrete i odluke donete u prethodnih sedam dana.

-Od izuzetnog značaja i najvećeg interesa za građane naše zemlje jeste proces približavanja jedinstvenom evropskom tržištu. Zato smo boravili u Tirani gde smo razgovarali sa predstavnicima EU o Planu rasta za Zapadni Balkan.

Za mene nema većeg interesa od jake i sigurne Srbije i bolje budućnosti našeg naroda i zato insistiram na tome da imamo više završenih puteva nego što smo planirali, da nastavimo sa ulaganjima u infrastrukturu, zdravstvo i nauku, da privučemo još više investicija. Uporedo sa ekonomskim jačanjem, mi čuvamo svoj slobodarski duh, nezavisnu politiku i borimo se za naš narod na KiM koji nikada nećemo ostaviti na cedilu.

Pred nama su veliki poslovi i ozbiljne reforme koji će ubrzati ostvarenje naše vizije budućnosti i novog lica Srbije, a ja ću nastaviti da se borim, jače nego ikada, za svoju zemlju, za svoj grad i svoj narod.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike