Đilasov ideolog nastavio udar iz Brisela: Između Vučića i Kurtija oni su na strani Kurtija! (FOTO)

13.02.2024

07:20

0

Prethodnih dana odmotalo se klupko saradnje lise "Nasiljem protiv Srbije" u Srbiji sa Aljbinom Kurtijem, Andreasom Šiderom, Violom fon Kramon

Đilasov ideolog nastavio udar iz Brisela: Između Vučića i Kurtija oni su na strani Kurtija! (FOTO)
Dragan Đilas - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Proukrajinski lobista i ideolog opozicije Čedomir Stojković poručio je da je izbor između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija jasan, čime je nastavio udar opozicije okupljene oko Dragana Đilasa iz Brisela i praktično poručio: mi smo na strani Kurtija, on je lider kakvog želimo!

Stojković je na platformi Iks podelio objavu u kojoj, kako se navodi „Kurti oobjašnjava zašto je infiltracija Kremlja u Srbiju hibridna pretnja Zapadnom Balkanu“.

Printscreen
 

Kurti je između ostalog rekao da je 40 odsto srpskih poslanika članovi grupe prijateljstva sa Rusijom, da je rusko-srpski „Humanitarni centar“ u Nišu tokom poslednje decenije obučio više od 3.000 ljudi, da se regionalno čvorište Sputnjika nalazi u Beogradu, da postoje svakodnevni letovi između Moskve i Beograda, da se veliki broj ruskih preduzeća otvara u Srbiji, kao i da, prema anketama, građani Srbije veruju da dobijaju veću finansijsku podršku od Rusije nego od EU.

Stojković se na to nadovezao i napisao da je „svaka pojedina reč koju je izgovorio Aljbin Kurti živa istina Srbije“.

Printscreen
 

- Između Aleksandra Vučića koji želi Srbiju kao ruskog slugu, uvaljenog i u čelične ralje kineskog komunizma, i Aljbina Kurtija koji želi Srbiju u EU i NATO zajedno sa Kosovom: izbor za dobrobit naše dece je vrlo jednostavan i očigledan. Mrzitelj Srbije, Aleksandar Vučić iz tih razloga mrzi Kurtija. Jer iz tih istih razloga Kurtija mrzi Putin i Rusija - napisao je ideolog opozicije.

Podsetimo, prethodnih dana odmotalo se klupko saradnje lise "Nasiljem protiv Srbije" u Srbiji sa Aljbinom Kurtijem, Andreasom Šiderom, Violom fon Kramon i ostalima koji ne žele dobro našoj zemlji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike