Srpska lista: Građani da ne nasedaju na letke tzv. Narodne odbrane u Kosovskoj Mitrovici

12.02.2024

22:49

0

Nekome je, kako navode iz Srpske liste, očigledno namera da predstavi Srbe kao nasilne i sa sebe skrene pritisak koji ima zbog ugnjetavanja Srba

Srpska lista: Građani da ne nasedaju na letke tzv. Narodne odbrane u Kosovskoj Mitrovici
Copyright Tanjug/STR

Srpska lista saopštila je da su se večeras na ulicama Kosovske Mitrovice pojavili leci koje potpisuje izvesna ''Narodna odbrana'' i u kojima se poziva na "otpor Kurtijevoj policiji", i upozorila građane da ne nasedaju na ovakve zlonamerne provokacije.

- Povodom letaka nekakve 'Narodne odbrane' koji su se večeras pojavili na ulicama Kosovske Mitrovice, u kojima se poziva na 'otpor Kurtijevoj policiji', Srpska lista poziva građane da ne nasedaju na ovakve provokacije i podmetačine. Molimo naše sugrađane da ostanu mirni, jer su ovakve akcije, ko god ih sprovodio, usmerene protiv mira i čine se sa zlom namerom u cilju dalje destabilizacije, kako bi se Srbi okrivili za eventualne nove incidente - navodi se u saopštenju Srpskre liste.

Nekome je, kako navode iz Srpske liste, očigledno, namera da predstavi Srbe kao nasilne i sa sebe skrene pritisak koji ima zbog ugnjetavanja Srba.

- Srpski narod sa Kosova i Metohije će mirnim metodama nastaviti da se bori za zaštitu svojih prava i interesa na ovim prostorima - dodaje se u saopštenju Srpske liste.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike