Za nama je istorijska nedelja: "Vučić celom svetu pokazao kako se bori za svoju zemlju" (FOTO)

11.02.2024

14:30

0

Brnabić je rekla da je Vučić pokazao kako se bori za svoj narod

Za nama je istorijska nedelja: "Vučić celom svetu pokazao kako se bori za svoju zemlju" (FOTO)
Aleksandar Vučić - Copyright Tv Pink Printscreen

Za nama je istorijska nedelja u kojoj je Aleksandar Vučić na najbolji način celom svetu pokazao kako se bori za zemlju, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Kako je objasnila, Vučić je pokazao kako se bori za svoj narod i kako se štiti međunarodno pravo, teritorijalni integritet i suverenitet međunarodno priznatih zemalja.

Brnabić je dodala da iako su drugi možda želeli suprotno, to se nije desilo.

"Neki drugi su, pak, pokazali sve suprotno tome - o njima je sve rečeno i nisu zaslužili da se reči više troše na njih i njihova (ne)dela. Pred nama su još mnoge pobede kako bi završili sve ono što smo zacrtali do 2027. Već u naredne 2-3 nedelje počinjemo izgradnju još jedne zgrade u okviru Naučno-tehnološkog parka u Nišu, počinjemo izgradnju Naučno-tehnološkog parka u Kruševcu i Inovacionog distrikta u Kragujevcu", napisala je Brnabić.

"Koliko sutra, na Svetskom samitu vlada u UAE, Srbija će potpisati sporazume o saradnji sa njihovim institucijama u oblasti veštačke inteligencije kako bi nastavili naš brzi razvoj u ovom polju. Idemo dalje! Srbija nikada ne sme da stane", zaključila je Brnabić.

 

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike