Kisić: Sramno je što predstavnici tzv. proevropske opozicije direktno istupaju protiv svoje države - pokazali su svoje pravo antisrpsko lice

08.02.2024

15:52

0

Kisić:Istupanje tzv. proevropske opozicije pokazalo njihovo antisrpsko lice

Kisić: Sramno je što predstavnici tzv. proevropske opozicije direktno istupaju protiv svoje države - pokazali su svoje pravo antisrpsko lice
Darija Kisić - Copyright TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Članica Predsedništva SNS Darija Kisić ocenila je da je današnje istupanje "proevropske" opozicije u Strazburu, gde se glasalo o rezoluciji Evropskog parlamenta o Srbiji, pokazalo, kako je rekla, njihovo pravo antisrpsko lice i da je sramotno što direktno istupaju protiv svoje države i svojih građana.

Kisić je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima navela da je sramotno što predstavnici, kako je rekla, takozvane proevropske opozicije u Strazburu, direktno istupaju protiv svoje države i svojih građana i to u danu kada se u Njujorku vodi još jedna bitka za očuvanje Kosova i Metohije, za opstanak srpskog naroda i njihovu budućnost.

- Nikada niste razumeli, niti ćete razumeti kolika je to svetinja za ceo srpski narod. Vi koji ste unazadali Srbiju, ostavili iza sebe prazne državne kase, ostavili narod bez posla i bez mogućnosti da radi i zarađuje, ovim ste još jednom pokazali da vam u lažima i besramnosti nema ravnih. Zato ste i kažnjeni na izborima, na kojima su građani Srbije jasno pokazali da žele naprednu i prosperitetnu Srbiju, zemlju budućnosti, a ne vašu bezidejnu i praznu politiku - poručila je Kisić u saopštenju.

Kisić je uputila podršku predsedniku Aleksandra Vučiću koji će se danas obratiti na vanrednoj sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o stanju na Kosovu i Metohiji.

- Dok vi pričate protiv naše države, mi ćemo i dalje da se borimo za svakog našeg građanina, da pronalazimo načine kako da se isplate plate i penzije na Kosovu i Metohiji, da grabimo napred, da probijamo šipove, gradimo mostove, puteve, jer Srbija ne sme da stane! - navela je ona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike