Propao plan njenog šefa, pa sada lažno optužuje: Marinika na tajkunskoj televiziji iznela sumanute tvrdnje na račun SAJ?!

05.02.2024

16:11

0

Ponovo je pokušala da privuče pažnju srpske javnosti svojim sumanutim izjavama i optužbama na račun državnih organa

Propao plan njenog šefa, pa sada lažno optužuje: Marinika na tajkunskoj televiziji iznela sumanute tvrdnje na račun SAJ?!
Marinika Tepić i Dragan Đilas - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Potpredsednica SSP i nosilac Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić ponovo je pokušala da privuče pažnju srpske javnosti svojim sumanutim izjavama i optužbama na račun državnih organa.

Ona je izjavila za tajkunsku N! televiziju da se plaši da će njoj i njenim partijskim drugovima uoči sutrašnje konstitutivne sednice Skupštine Srbije Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) navodno nešto podmetnuti u prostorije te opozicione koalicije. 

Foto: Printscren/N1
 

Tepićeva je u emisiji "Iza vesti" na TV N1, rekla da je od više kolega iz poslaničkog kluba dobila navodnu potvrdu da je tokom vikenda stigla dojava o bombi u Skupštini Srbije, i da je nakon toga SAJ ušao u prostoje parlamenta i pretresao ljude. 

- Koleginica koja radi sa mnom je potvrdila jutros da su je pretresali maltene do izuvanja. Jako sam zabrinuta da li će SAJ podmetnuti nešto u naše prostorije. Danima se na Pinku optužujemo za pravljenje haosa, kako mi želimo da bacamo suzavce - rekla je Tepić.

Ona je rekla da "ne zna ni kako izgleda suzavac", niti kako je moguće uneti tako nešto u parlament, a "kamoli bombu".

- Tokom vikenda ide bomba, SAJ ulazi i pretresa ljude. Osnovano sam zabrinuta šta su radili u našim prostorijama, šta će se dogodoti sutra - kazala je Tepićeva, čime je teško optužila vlast da planira haos, a to je baš ono što je njen  šef Đilas naveo da će sprovoditi na konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije.  

M.K./ATAImages
 

Neverovatno je da Tepićeva optužuje državne organe samo zato što su radili svoj posao, a dužnost je da se svaka prostorija za koju postoji dojava o bombi detaljno pretrese. Takođe je i veoma kontradiktorna, obzirom na to da je priznala da joj je koleginica detaljno pretresana, a sa druge strane tvrdi da se plaši da će nešto biti podmetnuto?!

Postavlja se pitanje - ako je prilikom pretresa na licu mesta bila osoba iz njene koalicije, kao svedok, kako je onda moguće da se bilo šta tom prilikom podmetne. Ili možda Marinika i ostali svarno nešto kriju i spremaju, pa priče o izmišljenom podmetanju služe samo kao alibi?  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike