Teško licemerje: Potpredsednik DS otkrio podmuklu strategiju kojom su obmanuli čak i svoje malobrojne pristalice! (FOTO)

31.01.2024

11:14

0

Oni žele da zadrže poslaničke plate i privilegije, ali da ne rade posao za koji ih narod plaća

Teško licemerje: Potpredsednik DS otkrio podmuklu strategiju kojom su obmanuli čak i svoje malobrojne pristalice! (FOTO)
Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Miodrag Gavrilović pokazao je da su njegove partijske kolege i on teški licemeri. Koliko su im važni samo lični interesi, najbolje pokazuje to što su se opredelili za najpodmukliju moguču strategiju - da opozicija uzme mandate, ali da nakon toga bojkotuje rad Skupštine Srbije.

Oni žele da zadrže poslaničke plate i privilegije, ali da ne rade posao za koji ih narod plaća. Takođe ne mogu da se odluče da li smatraju da su izbori legitimni ili pokradeni, jer istovremeno pričaju o izmišljenoj izbornoj krađi i smatraju izbore nelegitimnim, ali prihvataju mandate koji su zasnovani na osnovu rezultata istih tih izbora koje ne priznaju?! 

Gavrilović je svoj licemerni predlog obrazložio forsirajući uporno priču o nekakvoj navodnoj izbornoj krađi:  

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Mi svakog dana treba da ukazujemo na to da je najmanje 20 do 25 mandata Srpske napredne stranke (SNS) u republičkoj skupštini tu zbog krađe na izborima - rekao je Gavrilović, a kao po naredbi su Šolakovi mediji to momentalno preneli. 

 

 

Na ovom primeru se još jednom pokazalo da jalova Đilasova opozicija gleda isključivo sopstveni interes i džep, jer da su iole dosledni u svojim izmišljenim tvrdnjama o ,, izbornoj krađi'' barem bi se odrekli mandata. Očigledfno ne žele da ispoštuju čak ni svoje glasače koje su prevarno ubedili da im poveruju da su izbori pokradeni. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike