Ogoljeno licemerje opozicije: Kada njihovi mediji napadaju Vučića to je uobičajeno i "nije deo kampanje" (FOTO)

28.12.2023

11:06

0

Iz pomenutog teksta može se jedino doći do neverovatnog zaključka - da je pisanje opozicionih medija pod kontrolom Dragana Đilasa i u vlasništvu Dragana Šolaka

Ogoljeno licemerje opozicije: Kada njihovi mediji napadaju Vučića to je uobičajeno i "nije deo kampanje" (FOTO)
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

"Samo REM ne primećuje medijski teror SNS-a" - naslov je pretencioznog teksta objavljenog na naslovnoj strani lista "Danas".

Iz pomenutog teksta može se jedino doći do neverovatnog zaključka - da je pisanje opozicionih medija pod kontrolom Dragana Đilasa i u vlasništvu Dragana Šolaka protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića ustaljena rutina, na koju je javnost već navikla, te da se ne može smatrati delom izborne kampanje opozicionih medija? 

Printscreen/Danas
 

A o kakvom "teroru" se radi nabolje pokazuju brojke, analiziranog medijskog saržaja na pomenutim kanalima. Ubedljivo najveći sadržaj sa negativnim tonom u medijima Dragana Šolaka, bio je rezervisan za napade na Aleksandra Vučića. Brojke su tu ubedljive: emitovano je čak 207 sati, 23 minuta i 11 sekundi sadržaja u kojem je Aleksandar Vučić predstavljen na negativan način.

Poređenja radi, to znači da su Šolakovi mediji upotrebili sedam puta više vremena kako bi predstavili Aleksandra Vučića na negativan način, nego što je prvi program Radio-televizije Srbije opredelio za predstavljanje svih izbornih lista. Na osnovu iznetih podataka jasno se može zaključiti koje imao kakav medijski tretman tokom izborne kampanje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike