Kad se i opoziciji omakne istina: Potpredsednik DS priznao Vučićevu umešnost i da je u jednoj važnoj stvari najbolji na svetu (VIDEO)

04.01.2024

14:04

0

Nekada se, kao što vidimo istina omakne i opozicionarima, kao što se u ovom slučaju to omaklo Miodragu Gavriloviću

Kad se i opoziciji omakne istina: Potpredsednik DS priznao Vučićevu umešnost i da je u jednoj važnoj stvari najbolji na svetu (VIDEO)
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Printscreen

Potpredsednik Demokratske stranke Miodrag Gavrilović izjavio je da je Aleksandar Vučić jedini čovek na svetu koji je uspeo da izbalansira između Rusije i Amerike. 

Pristalice Dragana Đilasa su i dalje u šoku što su ubedljivo poraženi na izborima i to na svim nivoima, pa su izmislili priču o krađi izbora. 

 

 

- Imamo Vučića koji je uspeo da stvori interesnu sferu koja odgovara i Rusima i Amerikancima. To je jedini čovek koji je izbalansirao to u ovom trenutku na svetu - rekao je Gavrilović. 

Nekada se, kao što vidimo istina omakne i opozicionarima, kao što se u ovom slučaju to omaklo Miodragu Gavriloviću, koji je priznao da predsednik Srbije vodi umešnu politiku spoljnopolitičkog balansiranja,  a zahvaljujući takvoj politici naša zemlja je ostvarila brojne benefite poslednjih godina.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike