Nedelja sa predsednikom: Borićemo se da svaki građanin bude ponosan na Srbiju

28.01.2024

16:10

0

Mir i jedinstvo su oduvek bili uslovi našeg opstanka, bez obzira na težinu izazova sa kojima se susrećemo, poručio je predsednik

Nedelja sa predsednikom: Borićemo se da svaki građanin bude ponosan na Srbiju
Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram profilu tradicionalan pregled aktivnosti u prethodnoj sedmici. Prisustvovao je sastanku lidera zapadnog Balkana i EU u Skoplju, obišao je radove na izgradnji "Ložionice" budućeg kreativno-inovativnog centra, primio je porodilju Maricu Mihajlović iz Sremske Mitrovice koja je u javnost iznela da je zbog akušerskog nasilja preminula njena tek rođena beba, obišao je i radove na rekonstrukciji porodilišta u Vranju, prisustvovao kao prvi predsednik Srbije koji to čini, svečanoj Svetosavskoj akademiji u Skoplju.

-Danas, kao i pre osam vekova, put Srbije se ne menja i podrazumeva neumornu borbu da stvorimo bolje generacije. Mir i jedinstvo su oduvek bili uslovi našeg opstanka, bez obzira na težinu izazova sa kojima se susrećemo, a kako bismo ih očuvali nastavljamo da brinemo o svim našim građanima, o podizanju standarda na teritoriji cele Srbije, dovođenju stranih investicija i ulaganjima u zdravstvo, infrastrukturu, nauku, tehnologiju, turizam i sve ono što će doneti prosperitet svima nama. Bitno nam je svako dete, svaka majka, svaki radnik, svaki čovek, bio on u zemlji ili inostranstvu i svaki pedalj ove prelepe zemlje. Zato ćemo se boriti da svaki građanin bude ponosan na Srbiju, poručio je predsednik Srbije.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike