Vire iz džepa Dragana Đilasa! Božić nikad oštrija: Nataša Kandić i Jovanović su danas ista osoba!

28.01.2024

08:14

0

Protesti su nešto što je diktirano spolja pogotovo kada pogledamo događanja u Teksasu i Bliskom istoku, Miloš Jovanović i Nataša Kandić su se pojavljivali na svakom njihovom protestu, rekla je Božić

Vire iz džepa Dragana Đilasa! Božić nikad oštrija: Nataša Kandić i Jovanović su danas ista osoba!
Sandra Božić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Gostujući u Info danu član Predsedništva SNS Sandra Božić oštro je osudila Miloša Jovanovića zbog saradnje sa aktivistkinjom Natašom Kandić, navodeći da kada se pomenju njihova imena praktično misli na istu osobu.

Član Predsedništva SNS Sandra Božić komentarisala je kako kada se pomenu imena Miloš Jovanović i Nataša Kandić praktično misli na jednu istu osobu.

- Protesti su nešto što je diktirano spolja pogotovo kada pogledamo događanja u Teksasu i Bliskom istoku, Miloš Jovanović i Nataša Kandić su se pojavljivali na svakom njihovom protestu i jasno vire iz džepa Dragana Đilasa. Jovanović je propagirao neke patriotske stavove koji su pali u vodu onog momenta kada je stao uz Natašu Kandić. Sada kada kažete Nataša Kandić i Miloš Jovanović praktično mislite na istu osobu. Jasno je da su Jovanovićevi stavovi sada isti kao njeni i njih dvoje su sada političke kolege, koje će ako im se da prilika proglasiti nezavisno Kosovo.  - rekla je Božićeva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike