Ministar Vučević o brutalnim napadima na brata predsednika Srbije Andreja: Svesni da ih narod neće, da im je politika mrziteljska

25.01.2024

17:55

0

Kao meta NATO opozicije ovoga puta našao se brat predsednika Srbije

Ministar Vučević o brutalnim napadima na brata predsednika Srbije Andreja: Svesni da ih narod neće, da im je politika mrziteljska
Copyright Printscreen/RTS

Ministar odbrane i potpredsednik vlade Miloš Vučević oštro je reagovao na nove gnusne napade tajkunskih medija, pod palicom predstavnika bivšeg režima, koji su izmakli kontroli.

Ovog puta kao meta se našao se brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Andrej Vučić.

- Sramotni, opasni i brutalni napadi tajkunskih medija na brata predsednika Srbije Andreja Vučića samo su još jedan dokaz da im je jedini cilj da psihički slome Aleksandra napadima na porodicu kako bi destabilizovali Srbiju i dokopali se vlasti - rekao je Vučević i dodao:

- Svesni su da ih narod neće, jer su to i poslednji izbori pokazali, pa se koriste brutalnim i opasnim lažima. Svima je jasno da je njihova politika pogubna, bez ideja, mrziteljska. Neće ih slomiti, jaki su i Aleksandar i Andrej, a želja za jakom i snažnom Srbijom je ogromna. Neće im proći.Živela Srbija - reagovao je na pisanje nedeljnika "Vreme" Vučević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike