Volja naroda je svetinja, a građani Srbije su se izjasnili 17. decembra! SNS Novi Beograd osudio najnovije napade na porodicu Vučić!

25.01.2024

17:37

0

Napadi na Andreja Vučića imaju za cilj da se nanese šteta porodici predsednika jer je to jedini oprobani model opozicije koja ne može i nikada neće moći da ospori postignute rezultate vlasti

Volja naroda je svetinja, a građani Srbije su se izjasnili 17. decembra! SNS Novi Beograd osudio najnovije napade na porodicu Vučić!
sns logo 29052021_0160 - Copyright ATAImages/ A.A.

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Novi Beograd Stevo Marušić osudio je, zajedno sa tim opštinskim odborom, najnovije napade na porodicu Vučić.

Saopštenje Opštinskog odbora SNS Novi Beograd prenosimo u celosti:

"Opštinski odbor Srpske Napredne stranke Novi Beograd, najoštrije osuđuje najnovije napade na porodicu Vučić u kojima je glavna meta brat predsednika Aleksandra Vučića, Andrej Vučić. Kada se predstavljate kao neko ko se bavi politikom, ko sebe oslovljava opozicijom, jedini pravi put i legitiman način je da imate i ponudite narodu politički program, konstruktivne ideje, viziju i planove i na taj način predstavite sebe. Kada to nemate, kada vas ne zanima narod Srbije, kada ne cenite nacionalne interese i ne poštujete svoju zemlju onda ne birate sredstva da tu istu zemlju pokušate da destabilizujete.

Napadi na Andreja Vučića imaju za cilj da se nanese šteta porodici predsednika jer je to jedini oprobani model opozicije koja ne može i nikada neće moći da ospori postignute rezultate vlasti.

Volja naroda je svetinja, a građani Srbije su se izjasnili 17.decembra. U redu je gubiti i odgovorno je prihvatiti poraz. Ali nije odgovorno da iz dana u dan servirate najgnusnije laži, vodite najprljavije kampanje uz podršku tajkunskih medija, mafijaša i medija iz regiona, sa kojima vas spaja ista mržnja i želja da se Srbiji nanese jedino zlo.

Narod zna istinu i rekao je svoje i on podržava politiku predsednika Aleksandra Vučića, koji već 11 godina delima dokazuje koliko su mu mir, stabilnost i prosperitet Srbije i njenih građana najbitniji.

Ovom prilikom pružamo punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Andreju Vučiću", navodi se u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike