Neću da im budem bebisiterka i babica: Predsednik Vučić ima poruku za sve političare koji gube izbore po 10. ili 15. put (VIDEO)

22.01.2024

17:27

0

Predsednik Vučić je danas prisustvovao sastanku o evroposkom Planu rasta za Zapadni Balkan u Severnoj Makedoniji

Neću da im budem bebisiterka i babica: Predsednik Vučić ima poruku za sve političare koji gube izbore po 10. ili 15. put (VIDEO)
Copyright TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SEVERNE MAKEDONIJE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novi video snimak na Instagramu.

Uz objavu, predsednik je napisao:

- Nisam zainteresovan da budem bebisiterka i babica za političare koji gube izbore po 10. ili 15. put, pa im je potrebno da se opravdaju pred svojim biračima zašto im se to dogodilo.

Podsetimo,predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Skoplju, na skupu "Zapadni Balkan i EU" da je jako važno da region bude povezan, da funkcionisanje tzv. zelenih traka na prelazima ima najveći značaj za Zapdni Balkan, i poručio da će kada je reč o zajedničkom regionalnom  Srbija će biti otvorena za sve ideje i spremna da ih realizuje.

 

 

- Za nas su važnije zelene trake od jedinstvene evropske platne zone (Single European Payment Area), što je takođe važno. Ne zanemarujem niti potcenjujem značaj SEPA, ali su za nas zelene trake od najveće važnosti. To će biti od velike koristi u stvaranju boljeg poslovnog okruženja za sve nas, za naše ljude ali i za sve ostale koji bi želeli da ulažu u ovaj region - rekao je Vučić na sastanku o evroposkom Planu rasta za Zapadni Balkan

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike