Vređanje mogu da obrišu, ali svoju sramotu nikada! Novinarka tajkunske N1 na gnusan način izvređala devojčicu sa Kosmeta

13.01.2024

22:49

2

Autor: 24sedam

Ovo je još jedan dokaz da novinari ove srbofobne televizije ne mogu da sakriju mržnju ni kada su srpska deca u pitanju

Vređanje mogu da obrišu, ali svoju sramotu nikada! Novinarka tajkunske N1 na gnusan način izvređala devojčicu sa Kosmeta
Devojčica sa Kosmeta - Copyright Printscreen

Tajkunska televizija i lider NATO opozicije Dragan Đilas još jednom su narodu dokazali da im ništa nije sveto, pa ni srpska deca na Kosmetu. 

Odavno smo ustanovili da licemeri koji se nalaze na listi Đilasove liste "Srbija protiv nasilja", bilo da su lažni desničari u pitanju ili rezervne Đilasove opcije sa autošovinističkog spektra, ne biraju način da udaraju po srpskom narodu na Kosmetu i srpskoj deci.

Printscreen
 

Jedan korisnik društvene mreže X objavio je fotografiju devojčice sa Kosmeta i napisao sledeće: 

- Nekada su deca pevala pesme poput "Razbole se lisisa, suši se k'o grada", a danas pozivaju na rat. 

Objavu je prokomentarisala novinarka tajkunske televizije N1, Vanja Đurić, koja je na gnusan način izvređala je Pavlinu Radovanović, srpsku devojčicu iz Orahovca, koja je pevala kosovsku pesmu.

- Kako je tako mala, a zvuči kao neka staramajka iz kosovskog ciklusa - napisala je ona na mreži X. 

Ovaj tvit je nakon brojnih reakcija osude obrisan, ali ova sramota je sačuvana. 

Ovo je još jedan dokaz da novinari ove srbofobne televizije ne mogu da sakriju mržnju ni kada su srpska deca u pitanju. Takođe, u vreme kada država pokušava da održi mir na KiM, lažne patriote koje se kriju iza izmišljenog imena na društvenim mrežama govore kako srpska deca pozivaju na rat! 

Važno je naglasiti da ponovno pokretanje služenja vojnog roka ne predstavlja poziv na rat, već očuvanje mira i stabilnosti naše države i građana koji svakodnevno trpe teror od strane Kurtijevih specijalaca na Kosmetu. 

Protiv Srba na KiM pokreću se novi sudski postupci za navodne ratne zločine, te se na taj način celoj srpskoj zajednici šalje poruka da nisu poželjni i da ne mogu da opstanu na prostorima gde vekovima žive! Upravo zbog toga ponovno pokretanje služenja vojnog roka od ključnog je značaja za Srbiju i njene građane, a sve u cilju bezbednosti na KiM. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike