Bilčik srušio snove Đilasu: Zaboravi na međunarodnu istragu izbora, toga nema nigde u Evropi - prihvatite poraz! (VIDEO)

12.01.2024

12:56

0

Bilčić je naveo da je na institucijama Srbije da otklone eventualne nepravilnosti

Bilčik srušio snove Đilasu:  Zaboravi na međunarodnu istragu izbora, toga nema nigde u Evropi - prihvatite poraz! (VIDEO)
Vladimir Bilčik - Copyright A.K./ATAImages

Izvestilac Evropskog Parlamenta za Srbiju, Vladimir Bilčik, govorio je o zahtevu Dragana Đilasa i njegove poražene liste "Srbija protiv nasilja" za međunarodnom istragom o navodnoj krađi izbora.

- Srbija je predstavnička demokratija koja je organizovala sopstvene izbore. To su učinile vlasti i političke stranke iz celokupnog spektra. Na izborima je učestvovala vladajuća većina i opozicija - poručio je on. 

Bilčić je naveo da je na institucijama Srbije da otklone eventualne nepravilnosti.

- Iskreno, ne predviđam, i bilo bi neobično predviđati, bilo kakvu istragu u kontekstu izbora u Srbiji! To nigde drugo nismo videli! Takođe, veoma je važno da Skupština Srbije i Vlada krenu sa radom. Očekujemo da se formiranje institucija odvija u skladu sa izbornim rezultatima. Mislim da je važno da izborne rezultate u potpunosti prihvate sve strane - istakao je Bilčik.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike