Opozicija puca po šavovima! Siniša Kovačević napustio stranku Vuka Jeremića!

21.12.2023

14:40

0

Narodna stranka na minulim izborima osvojila je 0,88 odsto glasova birača

Opozicija puca po šavovima! Siniša Kovačević napustio stranku Vuka Jeremića!
Siniša Kovačević - Copyright YouTube

Siniša Kovačević, jedan od nosilaca liste Narodne stranke Vuka Jeremića na izborima, objavio je da podnosi ostavku na funkciju u partiji zbog loših izbornih rezultata. Narodna stranka na minulim izborima osvojila je 0,88 odsto glasova birača.

"Kao jedan od nosilaca liste Narodne stranke na izborima,svestan svoje odgovornosti za izborni poraz,podneo sam neopozivu ostavku na mesto podpredsednika Narodne stranke.Onima koji ostaju da nastave časnu borbu za demokratsku Otadžbinu,želim uspeh i sreću,imaju za šta da se bore", objavio je Kovačević na društvenim mrežama.

Podsetimo, iako se iz petnih žila upinjao da sklopi bar sa nekim koaliciju pred parlamentarne izbore 17. decembra,  sa Vukom Jeremićem niko nije želeo da ide u istoj koloni, pa je shodno tome njegova Narodna stranka na izbore, izažla samostalno i ostala ispid cenzuza!

Jeremić je optužio medije u vlasništvu Dragana Šolaka, pre svega TV N1, da su tokom kampanje favorizovali Dragana Đilasa i njegovu listu 'Srbija protiv nasilja', dok je Narodnoj stranci bilo striktno zabranjeno da se pojavi na tom mediju. 

Takođe, letos je grupa okupljena oko Miroslava Aleksića sprovela cepanje Narodne stranke i formiranje nove političke organizacije, koja se našla na Đilasovoj listi NATO opozicije. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike