Đilasovac raskrinkao sopstvenu koaliciju: Veselinović priznao da je priča o fantomskim biračima laž (FOTO)

18.12.2023

18:00

0

Dakle, prema sopstvenim rečima, Veselinović je objasnio da postoji prirodni rast birača, te da su fantomski nemogući

Đilasovac raskrinkao sopstvenu koaliciju: Veselinović priznao da je priča o fantomskim biračima laž (FOTO)
Dobrica Veselinović - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Nosilac liste „Srbija protiv nasilja“ na lokalnim izborima u Beogradu Dobrica Veselinović izjavio je početkom decembra da je „bilo dosta priča kako će Srpska napredna stranka (SNS) da naseli 100.000 ljudi u Beogradu i da preokrenu trend da gube Beograd“, što je po njegovoj oceni bio „pokušaj da se obeshrabre birači opozicije“.

– Prema poslednjim podacima broj birača u Beogradu, odnosu na prošle izbore je za oko 13.000 veći i taj rast se može oceniti kao prirodan trend! Neće biti fantomskih glasača jer ne može ta količina fantomskih glasača da uđe u Beograd neprimećena – govorio je dve nedelje pred izbor Veselinović. 

Informer/Printscreen
 

Dakle, prema sopstvenim rečima, Veselinović je objasnio da postoji prirodni rast birača, te da su fantomski nemogući. S tim u vezi, nejasni su vapaji koalicije „Srbija protiv nasilja“ tajkuna Dragana Đilasa da će „braniti izbornu volju građana“, puštajući ponovo u etar izmišljenju priču o fantomskim biračima.

Lično su priznali da je to nemoguće, ali suočeni sa tim što im je narod još jednom rekao „ne“ odlučili su da pribegnu starim metodama: lažima. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike