Kakav lažov - strašan lažov! Ponoš priznao podvalu, hteli da izazovu haos u državi

18.12.2023

18:34

0

Pokušali su u toku izbornog dana sa raznim podvalama, kako biizazvali haos

Kakav lažov - strašan lažov! Ponoš priznao podvalu, hteli da izazovu haos u državi
Zdravko Ponoš - Copyright Ilustracija/Printscreen/Youtube

Jučerašnji izbori u Srbiji doneli su nam potvrdu o debaklu liste "Srbija protiv nasilja".

Pokušali su u toku izbornog dana sa raznim podvalama, kako biizazvali haos, a jedna od najvećih podvala je bila izmišljeno biračko mesto u Beogradskoj Areni.

Zdravko Ponoš, sa Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" priznao je danas da je zapravo snimak o Areni na dan glasanja zapravo režiran.

 

 

- Naš video kojim smo juče dokumentovali izborne manipulacije u Areni pogledalo je samo na Tviteru neverovatnih 750.000 korisnika. Svi na snimku, osim nesrećnika u Juventus jakni, koji razotkriva šta se u stvari dešava u Areni, su aktivisti Srbija centra. „Jarani iz Rogatice“ su aktivisti Srbija centra koji su se infiltrirali kako bi se razotkrila izborna krađa. Uspeli su. Bili su toliko uverljivi da im je tip u Juve jakni poveravao, a neki od vas su ih psovali - napisao je Ponoš na Iksu.

Podsećamo, juče su predstavnici tajkunske prozapadne opozicije sve vreme lagali da su to nekakvi fantomski glasači i stigmatizovali Srbe iz Republike Srpske.

Na Ponošev post reagovao je i Milenko Jovanov iz SNS.

 

 

"Po strani to što se biće sa ovakvim idejama nalazilo na čelu naše vojske i što je više slučaj za psihijatriju nego za bilo šta drugo, ali lik je upravo objavio i priznao da je:

1. On organizovao svoje ljude da se snime u Areni i to predstavio kao krunski dokaz krađe na izborima i 2. Na osnovu tog snimka juče je pozivao narod na ulicu i nerede, jer, kaže, policija štiti krađu u Areni! Ne znam da li je ovo sam smislio, ili mu je ortak Hrvoje šapnuo, ali ovo je strašno... I to je Dragan Đilas ovoj zemlji ponudio kao idealnog čoveka za predsednika države!"

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike