Hrvati dolaze u Beograd da prave nerede!

17.12.2023

14:39

0

Hrvatski kriminalci su, u dogovoru sa NATO opozicijom, krenuli ka Beogradu kako bi im pomogli u ostvarenju cilja - spremanja totalnog haosa i nasilnog preuzimanja vlasti

Hrvati dolaze u Beograd da prave nerede!
Copyright 24sedam

Vanredni parlamentarni izbori na kojima građani biraju 250 poslanika Skupštine Srbije održavaju se danas u Srbiji.

NATO opozicija je i pre ove nedelje znala da gubi izbore, pa je krenula da sprema alibi unapred, a ono što se danas saznalo samo je jasan pokazatelj da spremaju haos.

Na graničnom prelazu sa Hrvatskom, uočen je automobil "porše" zagrebačkih registarskih tablica, vozilo koje ima specijalne tablice.

24sedam
 

Hrvatski kriminalci su, u dogovoru sa NATO opozicijom, krenuli u pravcu Beograda kako bi noćas pravili haos. Ovo nije jedini automobil koji se zaputio ka Beogradu.

Pošto će večeras, kada se glasačka mesta zatvore i počne prebrojavanje glasova, biti jasno da su doživeli debakl, NATO opozicija je spremila rezervni plan u kom će im između ostalih pomoći upravo Hrvati.

Hrvatski mafijaši dolaze kako bi im pomogli u ostvarenju cilja - spremanja totalnog haosa.

Kreiranje haosa, upadi u RIK, nemiri na ulicama uveliko se organizuju kako bi opozicija bez obzira na izborne rezultate proglasila pobedu i pokušala nasilno da preotme vlast.

Na društvenim mrežama se uveliko šire propagandni snimci napravljeni od strane opozicionih partija koji imaju za cilj da dezinformišu glasače i uruše poverenje građana u izborni proces.

Na društvenoj mreži X objavljen je video-snimak na kojem se vidi da su iz Organizacije "Kreni-Promeni" sami dovezli crne džipove u opštinu Novi Beograd kako bi dizali paniku među građanima i vršili pritisak na birače. 

Podrška Hrvata NATO opoziciji

Saradnja NATO opoziije i Hrvata nas ne čudi, pošto su i hrvatski mediji, u vreme kampanje, bili na strani ovog dela političara, a napadali su bezdušno i kada god su mogli, predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

S obzirom na to da su veliki izgledi da postojeća vlast u Srbiji potvrdi poverenje velikog broja građana, očekuje se da strane službe uz pomoć svojih "čeda" posle izbora pokrenu nasilne demonstracije i obojenu revoluciju. Prema najnovijim informacijama, grupa hrtvatskih ekstremista je već krenula prema Beogradu sa nalogom da naprave nerede ne ulicama i daju podršku opoziciji.

Svedoci smo ovih dana raznih inicijativa koje su direktno finansirane od strane tajnih službi i različitih zapadnih organizacija, a koje uveliko podsećaju na neke ranije pokušaje svrgavanja vlasti koja im nije išla niz dlaku.

Ipak, ni ova informacija mnoge nije začudila jer je hrvatska služba vrlo aktivna u Srbiji i poznata po podsticanju kriza unutar zemlje i rušenju odnosa sa manjinama.

Unošenje nemira među građane Srbije nije novost za pripadnike stranih službi, kako direkno, tako i kroz tzv. podizvođače. Kako je hrvatska služba duboko infiltrirana u srpsko podzemlje, pa tako mnogi pripadnici Zemunskog klana su svojevremeno umesto u zatvoru, vreme provodili na slobodi, šetajući se Zagrebom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike