Orlić oštro o Đilasu: Niko mu nije kriv, ponovo je lagao svoje birače (FOTO)

18.12.2023

15:15

0

Pokazalo se da su ipak bile prazne priče opozicije o tome da dobijaju Beograd i da opozicioni prvaci ipak žive u nekoj svojoj paralelnoj realnosti i mašti, koja se juče na izborima sudarila sa voljom građana, koja im je pokazala gde im je mesto

Orlić oštro o Đilasu: Niko mu nije kriv, ponovo je lagao svoje birače (FOTO)
Vladimir Orlić - Copyright TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Vladimir Orlić oglasio se na svom zvaničnom Iks nalogu gde je reagovao na izjave Dragana Đilasa koji je tvrdio da je pobeda liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Beogradu nemoguća.

- Šta bi sad? Ko je to ponovo lagao svoje birače? Da nije gazda Đilas, sa pričom da "pobeđuje sigurno" u Beogradu? I ne samo u tu.. Ko nije izvukao pouku iz identične laži prošle godine - niko mu nije kriv. Ni Vučić, ni RIK, GIK, Republika Srpska ili mladi gorani. Pitajte Dobricu - napisao je Orlić. 

 

 

Podsetimo, lista Srbija ne sme da stane je odnela ubedljivu pobedu na jučerašnjim izborima u Srbiji, osvojivši apsolutnu većinu na republičkom i nivou Vojvodine, a lista SNS-a (Beograd ne sme da stane) je pobedila  i u Beogradu.  

Pokazalo se da su ipak bile prazne priče opozicije o tome da dobijaju Beograd i da opozicioni prvaci ipak žive u nekoj svojoj paralelnoj realnosti i mašti, koja se juče na izborima sudarila sa voljom građana, koja im je pokazala gde im je mesto. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike